Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

‘t Meyböske

Gelderland
>
Gelderland
3/5
Korte omschrijving
Kamperen Vijftien plaatsen met 4, 6 of 8 Amp. U kunt op iedere gewenste dag reserveren en hoeft niet vooruit te betalen. Hele en halve seizoensplaats zijn mogelijk. Vakantiewoning met 1 slaapkamer De prima
Contactegevens
‘t Meyböske
,
7064 KL,
Silvolde,
Nederland

Faciliteiten

Kamperen
Vijftien plaatsen met 4, 6 of 8 Amp.
U kunt op iedere gewenste dag reserveren en hoeft niet vooruit te betalen.
Hele en halve seizoensplaats zijn mogelijk.

Vakantiewoning met 1 slaapkamer
De prima geïsoleerde vakantiewoning heeft een eigen terras met vrij uitzicht en is geschikt voor 2 – 3 personen. Alles gelijkvloers, zonder hoge drempels. De woning is compleet ingericht met o.a. C.V., Flat screen TV met DVD-speler en draadloos internet. De woonkamer heeft een open keuken met magnetron. De ruime slaapkamer heeft twee boxspringsbedden en een grote kast. Ruime badkamer met douche, vaste wastafel en verhoogd toilet. Bijplaatsen extra bed of kinderledikantje en/of kinderstoel zijn mogelijk.

Vakantiewoning met 2 slaapkamers
De prima geïsoleerde vakantiewoning heeft een eigen terras met vrij uitzicht en is geschikt voor 4-5 personen. Alles is gelijk vloers zonder hoge drempels. De woning is compleet ingericht met o.a. draadloos internet, C.V., flat screen TV/DVD. De woonkamer heeft een open keuken met magnetron. Er zijn twee slaapkamers met ieder twee boxspringsbedden. Het huisje voor vijf personen heeft in één van de slaapkamers een stapelbed i.p.v. van een boxspringbed. Mooie badkamer met douche, wastafel en verhoogd toilet. Bijplaatsen extra bed of kinderledikantje en/of kinderstoel zijn mogelijk.

Trekkershut Comfort
Trekkershut met zithoek, TV/DVD, gaskachel en open keuken met koelkast. Twee slaapkamers met vier bedden. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Badkamer met WC en wastafel. Dit “hutje” ligt in een hoek van de camping. Per nacht te reserveren met een maximum van vier nachten. Voor vertrek de trekkershut zelf schoonmaken. Voor douchen het camping sanitair (50 meter) gebruiken.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Zeeland
>
Gapinge
3/5
Het douchen zit inbegrepen in de prijs (geen muntautomaten) De plaatsen zijn circa…
Nederland
>
Drenthe
>
Beilen
3/5
De camping is kindvriendelijk. Een eigen speelterrein met leuke speeltoestellen doet natuurlijk wonderen….