Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

`t Bullekroffie

Noord Holland
>
Noord Holland
3/5
Korte omschrijving
Welkom Laat u verrassen, sfeervolle comfortplekken met eigen stroompaaltje, waterkraantje en vuilwater afvoer, veel beschutting luxe verwarmd sanitair met familiedouche, verwarmde binnen recreatieruimte, sportveld, Grote Air trampoline, gewone trampolines, skelters. speeltuin, kindvriendelijk. Dichtbij Schagen,
Contactegevens
`t Bullekroffie
0224591231, 0610877734
1757GN,
OUDESLUIS,
Nederland

Faciliteiten

Welkom
Laat u verrassen, sfeervolle comfortplekken met eigen stroompaaltje, waterkraantje en vuilwater afvoer, veel beschutting luxe verwarmd sanitair met familiedouche, verwarmde binnen recreatieruimte, sportveld, Grote Air trampoline, gewone trampolines, skelters. speeltuin, kindvriendelijk. Dichtbij Schagen, Callantsoog en de Noordzeekust. Goede binnen recreatieruimte, zodat ook bij minder weer niemand zich hoeft te vervelen. We vieren ten slotte in Nederland! Heel centraal in de Kop van Noord Holland zodat alle leuke plaatsen, dierenparken en toeristische trekpleisters altijd wel binnen een half uur te bereiken zijn. Zelfs op Texel bent u binnen een uur. Op `t Bullekroffie komen vooral gezinnen en echtparen die van de rust en de goede voorzieningen op de camping willen genieten, die graag in de omgeving van het strand verblijven.

Eropuit
Lekker erop uitgaan om de omgeving te verkennen en na een heerlijke dag eropuit weer van de rust en gezelligheid op `t Bullekroffie willen genieten. In de schoolvakanties is het een gezellige mix van jong en oud, want onze camping is heel kindvriendelijk voor gezinnen met jonge kinderen (tot ± 12 jaar) Voor kinderen is het een overzichtelijke minicamping, met veel speelgelegenheid. Binnen en buiten want we vieren tenslotte vakantie in Nederland.

Recreatie
Onze binnen recreatie ruimte is sfeervol en gezellig met een grote lounge hoek en houtkachel. Er is een overkapte buitenruimte die u kan gebruiken om bijvoorbeeld te barbecueën.
Wij zijn geen mini-camping met een activiteitenprogramma. Wij gaan ervan uit dat de kinderen voldoende mogelijkheden en uitdagingen hebben om zelf creatief te zijn, te spelen en te ontdekken. Hierdoor ontstaan vaak op een hele spontane en ongedwongen manier de leukste activiteiten door de creativiteit van de kinderen. Wij staan open voor ideeën en wij helpen dan graag mee. Alles is bespreekbaar. In het dagelijkse leven moeten we al met zoveel rekening houden niet alleen de ouders maar ook de kinderen hierdoor staat bij ons het ONTMOETEN centraal, waardoor u uitgerust na uw vakantie weer aan de dagelijkse routine kan beginnen.

In het seizoen organiseren we 1 keer per week een vuurkorf avond. Voor de kinderen zijn er dan marsh mellows en limonade. Voor de volwassenen zorgen wij voor koffie met wat lekkers en later een borrel.

Het terrein is kindvriendelijk ingericht, de sloten zijn afgezet met hekjes en/of heggen en er is genoeg te doen en te beleven voor uw kinderen. In het hoogseizoen / schoolvakanties zijn er altijd veel kinderen en is er voor iedereen wel een vriendje of vriendinnetje om mee te spelen.

U heeft gratis toegang tot het buitenzwembad zwembad van Oude Sluis. (kleinschalig en zonder toezicht.) met een heel groot grasveld erom heen lekker uw eigen picknick mee, vlieger, bal en genieten.

Faciliteiten
`t Bullekroffie heeft een broodjesservice (alleen in het hoogseizoen)
* Ruime plekken met eigen stroom, water en vuilwaterafvoer
* Wifi op de plek (gratis)
* Verwarmd sanitair, met familiedouche en baby aankleedtafel
* Overdekte afwasplekken
* Chemisch toilet stortplaats
* Magnetron
* Wasmachine en wasdroger (tegen een vergoeding)
* Koelkast en vriezer
* Verwarmde recreatieruimte met o.a. tafeltennis, tafelvoetbal, darts (zelf pijlen meenemen) en sjoelbak, airhockey en boekenkast. Loungegedeelte met houtkachel.
*Minibar
*Overkapping/veranda
* Biljartruimte (alleen voor volwassenen, niet toegankelijk in de weekenden)
* Speeltuin
* Airtrampoline
* Trampolines voor klein en groot
* Skelters en ander rijdend materiaal
* Voetbal, – sportveld
* Op het hele terrein gezellige zitjes en picknicktafels.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , ,

Populaire campings

Nederland
>
friesland
>
Feanwalden
3/5
Welkom op onze kleinschalige, gezellige familiecamping in Friesland. kamvuurtje stoken bij je tent?…
Frankrijk
>
Pas-de-Calais
>
Auxi Le Château
3/5
De camping hoort bij een chateau-manoir, een oud jachthuis uit 1742. Aan de…
Nederland
>
Gelderland
>
Klarenbeek
3/5
In Klarenbeek, een dorpje op de Veluwe, ligt tussen de weilanden minicamping Woodstock….
Nederland
>
Friesland
>
Heeg
3/5
Camping Lan en mar is een veelzijdige camping met bootverhuur, haven chaletverhuur en…