Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Recreatieboerderij ‘t Munnikenhof

Zeeland
>
Zeeland
3/5
Korte omschrijving
Onze minicamping in Grijpskerke in Zeeland heeft twee campingvelden, met in totaal ca. 20 kampeerplaatsen.De kampeerplaatsen zijn elk 150 tot 200 m2 groot. Modern ingerichte sanitairruimte met douches, toiletten, urinoir, wastafels, afwasplaats, babydouche. Warm
Contactegevens
Recreatieboerderij ‘t Munnikenhof
4364 TE,
Grijpskerke,
Nederland

Faciliteiten

Onze minicamping in Grijpskerke in Zeeland heeft twee campingvelden, met in totaal ca. 20 kampeerplaatsen.De kampeerplaatsen zijn elk 150 tot 200 m2 groot. Modern ingerichte sanitairruimte met douches, toiletten, urinoir, wastafels, afwasplaats, babydouche. Warm en koud water.

Kampeerhuisje ‘t Cats uusje
In ‘t Cats uusje is een complete inventaris voor 4 personen aanwezig, er zijn 4 ruime slaapplaatsen, een kookhoek, een zithoek, tv en een koelkast. Buiten is een ruim terras beschikbaar. De bewoners van ‘t Cats uusje maken gebruik van de sanitaire voorzieningen van de camping.

Vakantiewoning 1 (7 pers, rolstoeltoegankelijk)
3 slaapkamers, 2 douches / toiletruimtes. Elke slaapkamer is voorzien van een wastafel en kledingkast. Een slaapkamer heeft een stapelbed (200 x 90 cm) De andere slaapkamers hebben elk 2 boxspringsmatrassen (200 x 90 cm.) Er is 1 kinderledikant. Op beg.grond 1 boxspringsmatras (200×90 cm.) Keuken met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasmachine, magnetron oven. Woon Eetkamer: 3Pers.zitbank, 2 fauteuils, eettafel, 7 eetkamerstoelen. TV, radio cd en dvd. Tuin / terras met tuintafel en stoelen

Vakantiestudio 2 (4 pers.)
Woonkamer met 3-persoons zitbank is tevens 2-persoons slaapbank (200 x 160 cm), eettafel, 4 eetkamerstoelen, salon-/ bijzettafel, kledingboorden, tv, radio, cd en dvd. Royale en moderne keuken met gaskookplaat, magnetronoven, koelkast , afzuigkap en vaatwasser. Slaapkamer afgescheiden met gordijn met 2 boxspringsbedden (200 x90 cm).

Vakantiewoning nr. 3 (9 Pers.)
Met verdieping, ingericht met 3 slaapkamers, waarin in totaal 7 eenpersoonsbedden (boxspringsmatrassen 200×90 cm, die te combineren zijn tot 2-persoonsbedden) en 1 stapelbed voor 2 personen, 1 kinderledikant, 6 slaapkamerfauteuils, 6 kledingkasten, 3 wastafels en overloop met toilet. Keuken met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en oven. Woonkamer met hoekzitbank, salontafel, kast, TV, radio,cd en dvd. Tuin / terras met tuintafel en stoelen

Vakantiewoning 4 (6 pers.)
Met verdieping, ingericht met 2 slaapkamers, waarin in totaal 4 eenpersoonsbedden (200 x90 cm)o.a. met boxspringsmatrassen 200×90 cm, die te combineren zijn tot 2-persoonsbedden) en 1 stapelbed voor 2 personen, 1 kinderledikant, slaapkamerfauteuils, kledingkasten, wastafels en overloop met toilet. Keuken met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en oven. Woonkamer met hoekzitbank, salontafel, kast, TV, radio,cd en dvd. Tuin / terras met tuintafel en stoelen

Groepsaccommodatie 1 bestaande uit 4 vakantiewoningen en “de Grote Kamer”
De groepsaccommodatie bestaat uit de vakantiewoningen nr. 1, 2 3 en 4 uit de Grote kamer. Dat is een heel gezellige ontmoetingsruimte of groepsruimte met plaats voor ca. 40 personen. De keuken is compleet ingericht met kookmogelijkheden en inventaris voor groepen van deze grootte. De Grote kamer kan ook afzonderlijk gehuurd worden.

Groepsaccommodatie 2 bestaande uit de vakantiewoningen 2, 3 en 4 en “de Grote Kamer”
De groepsaccommodatie bestaat uit de vakantiewoningen nr. 2, 3 en 4 of 1, 2 en 3 en uit de Grote kamer. Dat is een heel gezellige ontmoetingsruimte of groepsruimte met plaats voor ca. 40 personen. De keuken is compleet ingericht met kookmogelijkheden en inventaris voor groepen van deze grootte. De Grote kamer kan ook afzonderlijk gehuurd worden.

Groepsruimte “de Grote Kamer”
De groepsaccommodatie bestaat uit de 4 afzonderlijke vakantiewoningen die in het vorige hoofdstuk zijn beschreven en uit de Grote kamer. Dat is een heel gezellige ontmoetingsruimte of groepsruimte met plaats voor ca. 35 personen. De keuken is compleet ingericht met kookmogelijkheden en inventaris voor groepen van deze grootte. De Grote kamer kan ook afzonderlijk gehuurd worden.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

,

Populaire campings

Nederland
>
friesland
>
Feanwalden
3/5
Welkom op onze kleinschalige, gezellige familiecamping in Friesland. kamvuurtje stoken bij je tent?…
Frankrijk
>
Pas-de-Calais
>
Auxi Le Château
3/5
De camping hoort bij een chateau-manoir, een oud jachthuis uit 1742. Aan de…
Nederland
>
Gelderland
>
Klarenbeek
3/5
In Klarenbeek, een dorpje op de Veluwe, ligt tussen de weilanden minicamping Woodstock….
Nederland
>
Friesland
>
Heeg
3/5
Camping Lan en mar is een veelzijdige camping met bootverhuur, haven chaletverhuur en…