Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Quinta da Cerejeira

Santarem
>
Santarem
3/5
Korte omschrijving
Quinta da Cerejeira, een kleine oase van rust en gastvrijheid waar men is omringd door pure natuur en het gemoedelijke Portugese leven van alle dag. De Quinta zelf is van oorsprong een Portugese wijnboerderij.
Contactegevens
Quinta da Cerejeira
+351 249361759
2240-333,
Ferreira do Zêzere,
Nederland

Faciliteiten

Quinta da Cerejeira, een kleine oase van rust en gastvrijheid waar men is omringd door pure natuur en het gemoedelijke Portugese leven van alle dag.

De Quinta zelf is van oorsprong een Portugese wijnboerderij. De camping is deels gelegen in de oude boomgaard, deels op terrassen. Er zijn ongeveer 25 ruime en vrije staanplaatsen. Bijna het gehele terrein is via verharde paden bereikbaar voor caravans en campers, ook voor de grotere exemplaren. Een klein gedeelte is alleen geschikt voor tenten. Op het terrein bevinden zich fruit- en olijfbomen en veel bloemen en struiken. Rondom het zwembad is een mooi aangelegde tuin met terrassen, met verschillende zitjes en ligstoelen. Op de camping is een gezellige gastenruimte met een zithoek, een grote boekenkast, verschillende spelen, een ‘self service’ bar, keukenblok en koelkast. Ook vindt u hier heel veel informatie over de omgeving. Het ruime toiletgebouw voldoet aan de huidige eisen. Warm water is gratis.

In een apart gebouw bevinden zich 3 ruime appartementen.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , , , ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Gelderland
>
Haarlo
3/5
Natuurkampeerterrein Er zijn ruime beschutte plaatsen en in de omgeving zijn er vele…
Frankrijk
>
Centre
>
Lignac
3/5
Kom kamperen of huur een glamping accommodatie in een uniek natuurgebied in Midden-Frankrijk…
Frankrijk
>
Allier
>
Saint Aubin le Monial
3/5
Landgoed Les Vernelles, gelegen net buiten het dorp Saint Aubin le Monial in…