Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Platus

Dordogne
>
Dordogne
3/5
Korte omschrijving
U vindt ons kleinschalig vakantiepark en minicamping Platus op de grens van de Lot en de Dordogne. In deze prachtige bosrijke omgeving staan, midden in de natuur, zeven vrijstaande chalets en er is een
Contactegevens
Platus
0033-(0)565222907, 0031-611720876
46250,
Marminiac,
Nederland

Faciliteiten

U vindt ons kleinschalig vakantiepark en minicamping Platus op de grens van de Lot en de Dordogne.

In deze prachtige bosrijke omgeving staan, midden in de natuur, zeven vrijstaande chalets en er is een heerlijk groot zwembad met kinderbad. Het park ligt net buiten het dorpje Marminiac en is met 6 hectare zeer ruim van opzet.

Naast chalets, kunt u in het seizoen van 2017 ook een volledig ingerichte safari-lodge/-tent, een tunneltent of een kampeerplaats huren. Daarnaast openen we in 2017 een bar/restaurant waar u terecht kunt voor een hapje, drankje en kunt u twee tot drie keer per week aanschuiven voor een 3 gangen diner (Table d’Hotes principe). Tevens kunt u bij ons terecht voor snacks, luxe belegde , vers gebakken broodjes, tosti’s, bittergarnituur en verse steenoven pizza’s. Er is een broodjes-/ontbijtservice en zijn er enkele fietsen te huur.

In de omgeving kunt u vele recreatieve en culturele uitstapjes maken. Wij organiseren in het voor- en naseizoen workshops schilderen en Franse taal. De omgeving van het park leent zich verder voor een mooie wandeling of mountainbiken. Het park is kindvriendelijk opgezet en er zijn skelters, voetbaltafel, tafeltennistafels, trampolines, een volleybalveld, schommels, een zandbak en een heerlijk zwembad.
Kortom, bent u op zoek naar een rustige groene vakantiebestemming waar u van het echte Frankrijk kunt genieten en u aan uw kinderen geen kind heeft, dan verwelkomen wij u graag op Platus.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , , , ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Zeeland
>
Kerkwerve
3/5
U zoekt een camping in Zeeland, de provincie met de meeste zonuren van…
Nederland
>
Zeeland
>
Ellemeet
3/5
De camping is gelegen op 5 Ha. weiland, midden in een boeren landbouwgebied….
Nederland
>
Noord-Holland
>
’t Zand
3/5
U staat op een campingveld met een weids uitzicht. De camping wordt omringd…
Nederland
>
Noord-Holland
>
Den Helder
3/5
CampingplaatsVekabo camping zonder (klein)kinderen en jongeren. Onze camping is niet geschikt voor kampeeruitrustingen…