Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Moulin des Jarasses

Creuse
>
Creuse
3/5
Korte omschrijving
Op nog geen acht uur rijden van Utrecht ligt Moulin des Jarasses in het groene hart van Frankrijk, de Limousin. Dit natuurschone gebied kenmerkt zich door bossen, beekjes en pittoreske dorpjes. De reden voor
Contactegevens
Moulin des Jarasses
0033 (0)966893301, 0033 (0)676257906
23700,
Le Compas,
Nederland

Faciliteiten

Op nog geen acht uur rijden van Utrecht ligt Moulin des Jarasses in het groene hart van Frankrijk, de Limousin. Dit natuurschone gebied kenmerkt zich door bossen, beekjes en pittoreske dorpjes. De reden voor Judith en Andries om hier in 2010 Moulin des Jarasses te starten. Het terrein is 9 hectare groot met daarop twee watermolens van 200 jaar oud, een authentieke molenaarswoning en een graanschuur die tot ontmoetingsruimte is omgebouwd. Over het terrein stroomt het riviertje La Noisette. Een ideale plek als u op zoek bent naar rust en ruimte. Ook op eigen terrein hebben we een forellenvijver aangelegd (hek voor veiligheid kinderen), leuk om je eigen forel te vangen en s’avonds op de BBQ te bereiden! Hengels en materiaal aanwezig.

Faciliteiten en aanbod
U kunt verblijven in diverse unieke accommodaties, zoals de safaritent de luxe plus, safaritent de luxe, een ronde safaritent, een safari op een prachtige locatie aan de rand van het bos of in de gite danwel met uw eigen kampeermiddel. De plaatsen zijn vrij en niet afgebakend. Zo kunt u zelf kiezen wat ideaal voor uw gezin zal zijn om een perfecte vakantie te realiseren. Het terrein is ruim, overzichtelijk en voorzien van twee verwarmde zwembaden. Op het terrein is genoeg te doen voor jong en oud. Alleen al de natuur op het terrein nodigen uit om te ontdekken. Voor de kleintjes is er een heerlijk riviertje om te spelen, een kinderboerderij, de speelzolder, skelters en loopauto’s.
Omgeving en activiteiten
Verder zijn er in de buurt veel mooie fiets- en wandelroutes, pittoreske dorpjes en brocantes en antiekmarkten. Maar misschien heeft u wel even zin om helemaal niets te doen en te genieten van de rust en ruimte om u heen. In onze jardin du thé kunt u heerlijk lunchen. We bieden de mogelijkheid om elke avond lekker aan te schuiven tijdens de table d´hote. Of voor een cappuccino of verse muntthee op het terras. Als het ˜s avonds frisser wordt, steken we de houtkachel aan onder de veranda en kunt u hier van een heerlijk wijntje genieten. We verwelkomen u graag!

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , , ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Drenthe
>
Ruinen
3/5
Tentje in de Boomgaard Op een Drents boerenerf van 2 ha ligt een…