Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Minicamping Oltenbarg

Overijssel
>
Overijssel
3/5
Korte omschrijving
Minicamping “Oltenbarg” heeft 20 ruime plaatsen voorzien van elektra. Er is een toiletgebouw met een heren- en damesafdeling. Er zijn 3 toiletten, 2 urinoirs, 2 gratis douches en 4 wasplaatsen met warm en koud
Contactegevens
Minicamping Oltenbarg
7946 LE,
Wanneperveen,
Nederland

Faciliteiten

Minicamping “Oltenbarg” heeft 20 ruime plaatsen voorzien van elektra. Er is een toiletgebouw met een heren- en damesafdeling. Er zijn 3 toiletten, 2 urinoirs, 2 gratis douches en 4 wasplaatsen met warm en koud water. Er is een overdekte afwasruimte met (gratis) warm water. Het gebruik van de koelkast en de centrifuge is gratis. Fietsen kunnen gestald worden in de overdekte fietsenstalling die voorzien is van stroom voor elektrische fietsen.

De camping heeft een ruime recreatieruimte. Hier bevindt zich een tafeltennis tafel, voetbaltafel, biljarttafel, dart bord en een barbecue voor verhuur. Ook is er een gelegenheid om even lekker te gaan zitten met een boekje of een spelletje.

Finse Kota
Na heerlijk van de natuur genoten te hebben is het binnen in de originele Finse Kota behaaglijk warm. Je kunt er bijkomen van alle hectiek van het dagelijks leven. Geniet heerlijk van u kopje koffie/thee op het terras waar u heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte van onze camping. Een kota is prima geschikt om een heerlijk avondje met u vrienden / familie in te zitten voor +/- 10 personen. Ook is de kota geschikt om er in te overnachten dit kan voor max. 4 personen. De prijs is incl. ontbijt.

luxe toercaravan
De ruime 4 persoons caravan voorzien van voortent. De caravan heeft een vast 2-persoons bed met luxe bed matrassen. Caravan is compleet ingericht. Voortent is voorzien van tuinset. Verder kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de camping zoals toiletgebouw en recreatie ruimte.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Noord-Brabant
>
Heukelom
3/5
De camping heeft ruime plaatsen met voldoende ruimte om de auto bij de…
Portugal
>
Cabeceiras de Basto
>
Juguelhe
3/5
Onze enige 2 kampeerplekken zijn exclusief beschikbaar voor de ware natuurvrienden. Gesitueerd op…
Nederland
>
Friesland
>
Jubbega
3/5
Minicamping Singel is een ruime, eenvoudige camping op een voormalige boerderij. Beschut door…