Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Minicamping Het Twiskerveld

Noord-Holland
>
Noord-Holland
3/5
Korte omschrijving
De toeristische- en seizoensplaatsen hebben een stroomaansluiting van 10 Ampère met op elke plek een waterkraan. Tevens is er gratis WiFi op elke plek. Komt u met een camper? Vink de regel ‘ik kom
Contactegevens
Minicamping Het Twiskerveld
Telefoonnummer
1676 EL,
TWISK,
Nederland

Faciliteiten

De toeristische- en seizoensplaatsen hebben een stroomaansluiting van 10 Ampère met op elke plek een waterkraan. Tevens is er gratis WiFi op elke plek. Komt u met een camper? Vink de regel ‘ik kom met een camper’ aan en kiest u uit de plekken: 12, 15, 16 of 26. Indien bij aankomst de grasmat te zacht is, plaatsen wij campers op een verhard gedeelte. Duurt uw verblijf korter dan een arrangement? Wij rekenen het hele arrangement. Bij een weekendverblijf vr – zo vragen wij bijbetaling indien u na 13.00 uur vertrekt. Verblijft u langer dan 3 weken of wilt u 2 plekken of meer boeken? Neemt u dan even contact met ons op.

Ellips Glamping tent (4 pers)
Om luxer te overnachten, bieden wij een Ellips Glamping tent aan. Deze tent is gemaakt van piepschuim. Een compleet ingericht vakantieverblijf voor maximaal 4 personen. De tent is huisdier- en rookvrij. U treft aan: 2 Boxsprings, stapelbed met goede matrassen, waterkoker, koffiezetapparaat, elektrische kookplaat, koelkast, verwarming, tv met DVD-speler en draadloos internet (dr. internet + elektra inclusief). BEDDENGOED DIENT U ZELF MEE TE NEMEN (80 x 200 cm/dikke matrassen). Is uw verblijf langer dan 3 weken of heeft u vragen omtrent het reserveren? Bel of e-mail ons.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, ,

Populaire campings

Nederland
>
friesland
>
Feanwalden
3/5
Welkom op onze kleinschalige, gezellige familiecamping in Friesland. kamvuurtje stoken bij je tent?…
Frankrijk
>
Pas-de-Calais
>
Auxi Le Château
3/5
De camping hoort bij een chateau-manoir, een oud jachthuis uit 1742. Aan de…
Nederland
>
Gelderland
>
Klarenbeek
3/5
In Klarenbeek, een dorpje op de Veluwe, ligt tussen de weilanden minicamping Woodstock….
Nederland
>
Friesland
>
Heeg
3/5
Camping Lan en mar is een veelzijdige camping met bootverhuur, haven chaletverhuur en…