Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Minicamping de Broodkist

Zeeland
>
Zeeland
3/5
Korte omschrijving
Wij hebben een gezellige, niet zo grote minicamping. De camping ligt 1700 meter bij de zee en bij het strand vandaan. We hebben 15 plaatsen op de camping, we verhuren twee chalets en een
Contactegevens
Minicamping de Broodkist
0118551127, 0641842862
4371RR,
Koudekerke,
Nederland

Faciliteiten

Wij hebben een gezellige, niet zo grote minicamping. De camping ligt 1700 meter bij de zee en bij het strand vandaan. We hebben 15 plaatsen op de camping, we verhuren twee chalets en een nieuwe zomerwoning. Honden zijn toegestaan op de camping en in 1 chalet.
Op de camping zelf is er van alles te doen en te beleven. We hebben een dierenweide met konijnen, kippen, cavia’s en een geit.
Er zijn ook 6 pony’s, deze mogen geborsteld worden en de kinderen mogen er gratis een rondje op rijden. Ook wordt er tegen betaling ponyrijles gegeven op de camping.
We hebben een trampoline met veiligheidsnet, een heleboel skelters, veel speeltoestellen, een jeu de boulesbaan en een tennisbaan (gratis te gebruiken voor campinggasten) Ook is er een recreatieruimte met een poolbiljart, een tafeltennistafel een sjoelbord, een schoolbord en een gezellige zithoek voor de jeugd. In het hoogseizoen hebben we 1x per week een luchtkussen. Verder worden er knutselactiviteiten georganiseerd, voetbaltoernooitjes, een keer samen pannenkoeken eten, ringrijden met de skelters en jeu de boules-wedstrijden.
De camping ligt centraal op Walcheren en op de fiets bent u in 5 minuten in Middelburg, in 10 minuten in Vlissingen en u kunt leuke fietstochtjes houden naar Zoutelande, Domburg en Veere.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , ,

Meer kleine campings

Frankrijk
>
Charente
>
St. Germain de Confolens
3/5
Fraaie Aire Naturelle gelegen in een rustig gebied, maar waar wel van alles…
Nederland
>
Overijssel
>
Zwolle
3/5
VakantiewoningIn de maanden juli en augustus is reunie- vakantiewoning Vecht & Zo te…
Luxemburg
>
Diekirch
>
Bockholtz (bij Goesdorf)
3/5
De camping ligt aan de rivier de ‘Sûre’. Tijdens de zomer is dit…