Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Mini-camping Uitgerust

Noord-Brabant
>
Noord-Brabant
3/5
Korte omschrijving
Onze minicamping ligt aan de rand van natuurgebied ‘De Maashorst’ in Nistelrode en heeft uitzicht op weilanden en bossen. Vanuit de camping lopen er verschillende wandel- en fietspaden (met knooppunten) naar en door het
Contactegevens
Mini-camping Uitgerust
5388 SZ,
Nistelrode,
Nederland

Faciliteiten

Onze minicamping ligt aan de rand van natuurgebied ‘De Maashorst’ in Nistelrode en heeft uitzicht op weilanden en bossen. Vanuit de camping lopen er verschillende wandel- en fietspaden (met knooppunten) naar en door het natuurgebied dat hoofdzakelijk bestaat uit bos, heidevelden en kleine zandverstuivingen. Nistelrode ligt vlakbij bij Uden en Oss. Den Bosch ligt op een afstand van ongeveer 20 km.

Huurcaravan 5p TEC
Huisdieren zijn niet toegestaan in onze huurcaravans. Eventueel hebben wij ook dekbedden, linnenpakketten en parasols te huur bij onze huuraccommodaties.

Boerenappartement 4-6 pers.
Gezellig en knus boerenappartement voor 4 tot 6 personen. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig op de bedden. Dekbedovertrekken en hoeslakens kunt u zelf meebrengen of bij ons huren.

Stacaravan 4 persoons
Een zeer mooie 4-persoons Willerby Cottage met vrolijke bekleding. De cottage staat rechts vooraan op de camping ongeveer tegenover het speeltoestel en heeft een eigen douche en (gescheiden) toilet en 2 slaapkamers. Onder de gezellige luifel aan de cottage ligt een houten vloer en staat een picknicktafel. De cottage is volledig ingericht met servies, pannen, bestek e.d. Het enige wat men nog moet meebrengen zijn hoeslakens en slaapzakken of dekbedden. Hoofdkussens zijn ook aanwezig en eventueel dekbedden ook.

Sta-caravan 6-persoons
Luxe sta-caravan (Willerby Cottage) met woonkamer, keuken, 3 slaapkamers ( 1 met 2-persoons bed, 1 met twee 1-persoons bedden en 1 met een stapelbed) een eigen douche en toilet en een sfeervol houten terrasje met overkapping en picknicktafel en het mooiste uitzicht over de hele camping!

Boeren-appartement 8-10 pers.
Gezellig, sfeervol en gemoedelijk boerenappartement.
Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig op de bedden. U kunt zelf dekbedovertrekken en hoeslakens meebrengen of bij ons huren.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Drenthe
>
Assen
3/5
Ben jij opzoek naar een camping naast de stad Assen in natuurrijke omgeving?…
Nederland
>
Overijssel
>
Luttenberg
3/5
Twente stee Verhuurprijzen zijn excl. verplichte schoonmaakkosten per verhuur en toeristenbelasting p.p.p.n.. Aankomst…
Nederland
>
Drenthe
>
Ansen
3/5
Kampeerplaats Elke tent of caravan heeft een privé veldje, compleet met elektra, rioolaansluiting…