Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Mini-camping Les Fayes

Puy de Dôme
>
Puy de Dôme
3/5
Korte omschrijving
Les Fayes mini-camping/gite/table d´hote vakantie met rustgarantie. Les Fayes is een klein paradijsje midden in de ongerepte natuur la campagne met een werkelijk fantastisch uitzicht op de weilanden en beboste heuvels, de Puy-de-D´me en
Contactegevens
Mini-camping Les Fayes
0033473858119,
63390,
Gouttières,
Nederland

Faciliteiten

Les Fayes mini-camping/gite/table d´hote vakantie met rustgarantie.

Les Fayes is een klein paradijsje midden in de ongerepte natuur la campagne met een werkelijk fantastisch uitzicht op de weilanden en beboste heuvels, de Puy-de-D´me en het berggebied Sancy. Ongedwongen sfeer.

Heerlijk Hondvriendelijk !

Puur kamperen, geen animatie, geen kinderen, geen workshops, geen zwembad, lees de uitleg in de uitgangspunten op onze website. Hierdoor kunnen wij u de unieke combinatie bieden om echt rust in uw vakantie te garanderen, naast dat er in de omgeving heel veel te zien, te beleven, te ontdekken en te genieten is.

MINI-CAMPING : ca. 6 ruime plaatsen, allen met vrij uitzicht. Verder aanwezig: elektriciteit, gratis wifi en warm water, broodservice in de zomer (krakend vers brood en croissants, die vaak nog warm zijn) en een kampeerderskoelkast/diepvries (gratis te gebruiken).

TABLE D’HOTE: diner 4-gangen of een supervers uitgebreid ontbijt met o.a. eitjes van onze eigen kippen). In overleg is ook mogelijk: lunch, streekprodukten-proef-middag, etc.
HUURCARVAN wij hebben een volledig ingerichte jaren 70-oldtimer te huur (met echt glazen ramen en weinig kunststof in het interieur) op een romantische hoekplek. Met o.a. kampvuurplaats, picknickbank, tuinset met verstelbare tuinstoelen en buitenkeukentje.

GITE/VAKANTIEHUISJE : dit sfeervol ingerichte huisje voor max. 4 personen is heel het jaar te huur, dus geniet van een seizoen naar keuze ! Mogelijkheden om bij te boeken: ontbijt, hapjesmand en/of table d´hote.

INFO-PUNT : sfeervolle info-caravan (uit 1967!)..staat bij de entree van ons terrein, met heel veel info te lezen/te leen voor onze gasten o.a. alle wandelroutes en gedetailleerde kaarten.
HONDEN zijn heel welkom en uiteraard gratis (zie de speciale hondenpagina op onze website).

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , ,

Populaire campings

Nederland
>
friesland
>
Feanwalden
3/5
Welkom op onze kleinschalige, gezellige familiecamping in Friesland. kamvuurtje stoken bij je tent?…
Frankrijk
>
Pas-de-Calais
>
Auxi Le Château
3/5
De camping hoort bij een chateau-manoir, een oud jachthuis uit 1742. Aan de…
Nederland
>
Gelderland
>
Klarenbeek
3/5
In Klarenbeek, een dorpje op de Veluwe, ligt tussen de weilanden minicamping Woodstock….
Nederland
>
Friesland
>
Heeg
3/5
Camping Lan en mar is een veelzijdige camping met bootverhuur, haven chaletverhuur en…