Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Mini Camping Ardalejo

Malaga
>
Malaga
3/5
Korte omschrijving
Mini-Camping Ardalejo Schuin boven Malaga op maar ca 20 minuten rijden, in een groen landelijk en heuvelachtig deel van Andalusia, aan de rand van het plaatsje Alhaurin el Grande ligt Mini-Camping Ardalejo en wordt
Contactegevens
Mini Camping Ardalejo
+31630214053,
29120,
Alhaurin el Grande (Malaga),
Nederland

Faciliteiten

Mini-Camping Ardalejo

Schuin boven Malaga op maar ca 20 minuten rijden, in een groen landelijk en heuvelachtig deel van Andalusia, aan de rand van het plaatsje Alhaurin el Grande ligt Mini-Camping Ardalejo en wordt omringd door pijnbomen, vijgen-, avocado, citrus- en olijfbomen. Het dorp Alhaurin el Grande ligt op slechts 6 minuten rijden aan de voet van de Sierra de Mijas en kijkt uit over de vallei “ Guadalhorce” met in de verte uitzicht op de Sierra de Nevada.

Voor mensen die van natuur en rust houden en massa campings aan de kust willen vermijden. Voor mensen die op zoek zijn naar het kleinschalige, waar net dat beetje extra op het gebied van gastvrijheid, charme, ruimte, rust en privacy geboden wordt.
De camping biedt sinds augustus 2016 u de mogelijkheid om in een aangename omgeving klein & fijn te kamperen.
De kampeerplaatsen zijn op een volledig omheind privé terrein, met een sereen uitzicht op prachtige groene bergtoppen. Het terrein vwb de staanplaatsen voor de caravans/campers is in December 2016 met gras ingezaaid. De staanplaatsen voor de caravans of campers zijn voor Spaanse begrippen royaal te noemen. Ofschoon niet echt in percelen afgescheiden, bieden de ruime percelen voldoende afstand en privacy. Kampeerders met tenten kunnen hun plek kiezen tussen de olijfbomen. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van het heerlijke zwembad met zout water, om een boek te lezen en/of om op een van de ligbedden aan het zwembad te zonnen.

Voor meer informatie over Casa-Ardalejo en diens voorzieningen, bezoek onze website.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Noord-Brabant
>
Riel
3/5
De boerderijcamping wordt omgeven door weilanden met koeien, dus letterlijk wakker worden tussen…