Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Landgoed De Barendonk

Noord-Brabant
>
Noord-Brabant
3/5
Korte omschrijving
Grote Huis Het grote huis is geschikt voor 8 tot 13 personen. Er zijn 5 slaapkamers en 3 badkamers waarvan 1 aangepast voor mensen met een beperking. Vlaamsche Schuur De Vlaamsche Schuur is geschikt
Contactegevens
Landgoed De Barendonk
5437 NB,
Beers,
Nederland

Faciliteiten

Grote Huis
Het grote huis is geschikt voor 8 tot 13 personen. Er zijn 5 slaapkamers en 3 badkamers waarvan 1 aangepast voor mensen met een beperking.

Vlaamsche Schuur
De Vlaamsche Schuur is geschikt voor groepen van 16 tot 22 personen. Hier heeft u de beschikking over 6 slaapkamers en 6 badkamers, waarvan 2 aangepast voor mensen met een beperking. In 1 slaapkamer is een bedstee aanwezig.

Het Koetshuis
Het Koetshuis is geschikt voor 8 volwassenen en 4 kinderen. Er zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers. In twee slaapkamers is een bedstee aanwezig. Er is een fijn en zonnig terras met mooi meubilair

Paardement
Het Paardement is een 6-persoons appartement. Het is in de paardensfeer ingericht: voorzien van keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een bedstee in de vorm van een postkoets.

Kamperen perso(o)nen
Ons natuurkampeerterrein heeft plaats voor 30 caravans en tenten. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen met mindervaliden-toilet en -douche. Kindvriendelijk met speeltoestellen; slechtweer-ruimte met documentatie en speelhoek. Kookgelegenheid voor fietskampeerders.

Trekkershut Standaard
Zit/slaapkamer met twee stapelbedden, stoelen en tafel. Keukenblok met inventaris, koelkast, 2-pits, elektrisch fornuis. Kussens aanwezig, zelf beddengoed meebrengen (dekbed of slaapzak, kussensloop en matrashoes) Douche en toilet in sanitairgebouw.

Trekkershut Plus met toilet
Zitgedeelte met banken en tafel. Keukenblok met inventaris, koelkast, 4-pits gasfornuis.

Slaapgedeelte met 5 bedden, waarvan 2 hoger gelegen. Kussens aanwezig, zelf beddengoed meebrengen (dekbed of slaapzak, kussensloop en matrashoes) Elektrische bijverwarming (€ 5 per nacht). Douche in sanitairgebouw. Picknickbank en tuinstoelen aanwezig. Barbecue toegestaan, huisdieren aangelijnd. Zelf schoonmaken.

Trekkershut Comfort
Woonkamer met keukenblok en inventaris, koelkast, een 4 pits gasfornuis. Twee slaapkamers met 2 of 3 slaapplaatsen. Mooie badkamer met toilet en wastafel. Douche in sanitair gebouw. Centrale verwarming dus geschikt voor winterverblijf. De hut heeft brede deuren, is drempelloos en geschikt voor rolstoelgebruikers. Kussens aanwezig, zelf beddengoed meebrengen (dekbed of slaapzak, kussensloop en matrashoes). Picknickbank en tuinstoelen aanwezig. Barbecue toegestaan, huisdieren aangelijnd.

Trek-In
Zes slaapplaatsen. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Keukenblok met 2 pits kooktoestel, koelkastje, en alle inventaris, zoals borden, bestek, pannen etc. Warm water en verwarming dus geschikt voor winterverblijf. Kussens aanwezig, zelf beddengoed meebrengen (dekbed of slaapzak,kussensloop en matrashoes). Hand en theedoeken dient u zelf mee te brengen. Terras op het zuidoosten met prachtig uitzicht op het tentenveld van het natuurkampeerterrein. Vanuit de Trek-in wandelt u zo het bos in.

Vlaamsche Schuur en Koetshuis
Voor 34 personen. 10 slaapkamers, 9 badkamers.

Vlaamsche Schuur en Paardement
voor 28 personen, 8 slaapkamers en 1 bedstee, 7 badkamers

Grote Huis en Paardement
19 personen, 7 slaapkamers en 1 bedstee, 4 badkamers.

Hooihotel
U slaapt natuurverbonden en nostalgisch op de hooizolder.

U moet wel zelf uw slaapzakken en zo meenemen en het is volstrekt verboden hier te roken.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Zeeland
>
Kortgene
3/5
Minicamping De Bonte Koe is een kleinschalige camping gelegen in het gezellige plaatsje…
Nederland
>
Zeeland
>
Biggekerke
3/5
Deze fraai gelegen camping ligt tussen de dorpen Koudekerke, Biggekerke en Zoutelande. Op…
België
>
Walloon Region
>
Sainte-Ode
3/5
Onze camping biedt een uitgelezen plek om tot rust te komen, te wandelen,…