Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Il bel sogno

Le Marche
>
Le Marche
3/5
Korte omschrijving
‘Il bel sogno’ is een azienda met Bed-or-Breakfast, mini-camping en zwembad waar je met volle teugen kunt genieten van rust, ruimte en de befaamde Italiaanse cultuur. ‘Il bel sogno’ is bewust kleinschalig gehouden en
Contactegevens
Il bel sogno
+31 6 510 29 390, +31 6 532 90 884
63062,
Montefiore dell’Aso,
Nederland

Faciliteiten

‘Il bel sogno’ is een azienda met Bed-or-Breakfast, mini-camping en zwembad waar je met volle teugen kunt genieten van rust, ruimte en de befaamde Italiaanse cultuur. ‘Il bel sogno’ is bewust kleinschalig gehouden en richt zich uitsluitend op volwassenen die tijdens hun vakantie willen genieten van echte rust en stilte. Even lekker onthaasten, ‘ont-moeten’ en op adem komen door echt ‘off-line’ te zijn.

Gelegen in de minder bekende provincie Le Marche biedt ‘Il bel sogno’ een schitterend uitzicht over de glooiende heuvels van de Valdaso. Het ligt slechts 10 km van de Adriatische kust en zo’n 50 km van het prachtige nationale park Monte Sibillini in de Apennijnen. Een perfecte uitvalsbasis om heerlijk te genieten van de Italiaanse cultuur en het lekkere eten en drinken of te wandelen, fietsen, mountainbiken, golfen, vissen en paardrijden.

Wij bieden onze gasten een verblijf in één van de twee 2-persoons gastenkamers met eigen badkamer en buitenkeuken in onze mooie gerestaureerde azienda of op één van de zes kampeerplekken op onze mini-camping aan de rand van de olijfbomen. Voor alle gasten is het mogelijk verse broodjes van de lokale bakker óf een ontbijt te bestellen, dit als onderdeel van ons ‘Bed-or-Breakfast’-concept. Het ontbijt serveren wij op het mooie overdekte terras van de azienda.

Bar, terras en zwembad zijn rookvrije plekken.

Wij hebben zelf 2 lieve honden en een kat en kunnen andere huisdieren helaas niet verwelkomen.

Wij hopen je snel als gast te mogen begroeten bij ‘il bel sogno’.

A Presto.

Anja & Paul

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , ,

Meer kleine campings

Frankrijk
>
Charente
>
St. Germain de Confolens
3/5
Fraaie Aire Naturelle gelegen in een rustig gebied, maar waar wel van alles…
Nederland
>
Noord-Holland
>
De Cocksdorp
3/5
Onze minicamping telt 15 ruime comfortplaatsen, elk voorzien van een watertappunt, 16 ampère…
Nederland
>
Overijssel
>
Manderveen
3/5
‘t Oaldershoes 2-6 pers Alles in ‘t Oaldershoes is gelijkvloers en de bijbehorende…