Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Hof van Renesse

Zeeland
>
Zeeland
3/5
Korte omschrijving
De kampeerplaatsen zijn zeer ruim van opzet. De comfortplaatsen variëren tussen 150m2 en 240m2. Alle comfortplaatsen zijn voorzien van 10A elektra, wateraansluiting, waterafvoer en Tv aansluiting. Zo ziet u dat bij ons kamperen echt
Contactegevens
Hof van Renesse
4326 SE,
Noordwelle,
Nederland

Faciliteiten

De kampeerplaatsen zijn zeer ruim van opzet. De comfortplaatsen variëren tussen 150m2 en 240m2. Alle comfortplaatsen zijn voorzien van 10A elektra, wateraansluiting, waterafvoer en Tv aansluiting. Zo ziet u dat bij ons kamperen echt comfort biedt! Camping hof van Renesse, heerlijk landelijk, groen en vrij. De rust van het authentieke landleven en de levendige kust op 2 km afstand. Er zijn fietsen te huur en u kunt voor 10 euro per persoon gebruik maken van het ontbijtbuffet in een van de gastvrije pensions met gastenkamers.

In ons nabijgelegen pension het Hofje kunt u eveneens gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad.

Het Hofje (pension)
Pension Het Hofje is even rustiek als comfortabel en verrast met een prachtig aangelegde mediterrane tuin en verwarmd zwembad. Even zo bijzonder als de fraaie Dorpsring waaraan het pension ligt, is de gastvrijheid die achter het mooie pand schuil gaat. Voor wie rust en ruimte zoekt binnen een sfeervolle ambiance.

Lockershof (pension)
Sfeervol logeren in en rond de landelijk gelegen boerenhoeve Lockershof.

Rust en ruimte gaan hand in hand met gastvrijheid en comfort op deze unieke buitenplaats.

Iedere ochtend een heerlijk ontbijt(buffet) en ‘s middags wordt in de theeschenkerij huisgemaakte taart geserveerd. In ons nabij gelegen pension het Hofje kunt u eveneens gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad.

Camper
Camping Lockershof, heerlijk landelijk, groen en vrij. De rust van het authentieke landleven, ruimte, moderne faciliteiten en de levendige kust op korte afstand. Een buitengewoon verblijf met buitengewoon veel mogelijkheden.

Lockershof 6 (groep tot 17p)
De groepsaccommodatie Lockershof 6 biedt plaats aan 17 personen. Een exclusief verblijf met sfeervol ingerichte kamers met eigen douche, toilet, wastafel en televisie. Met het alleenrecht en op de daarbij horende prachtige omliggende tuinen, speel- en sportweide is deze zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen en verenigingen.

Het Hofje (groepen tot 25p)
Groepsaccommodatie het Hofje is geschikt voor maximaal 25 personen. Hier verblijft u exclusief, alle faciliteiten- van de keuken tot het buitenterras zijn uitsluitend voor uw groep beschikbaar op basis van zelfverzorging. U vindt hier een prachtig verwarmd zwembad met aangrenzend een mediterraan terras.

Lockershof 4 (groep tot 20p)
Lockershof 4 bestaat uit 9 gastenkamers en er kunnen in totaal 20 personen overnachten.

Ook is er een mooie recreatieruimte aanwezig met een breedbeeld tv en geluidsinstallatie. Het comfortabele zitgedeelte is ideaal om even lekker op uit te rusten of de dag door te nemen.
De open keuken is ingericht met tafels en stoelen en geeft de boeren gezelligheid goed weer!

Stalling
Overdekte stalling voor uw caravan, camper of boot

Lockershof 4+6 (groep tot 37p)
Op Lockershof vindt u twee groepshuizen. In onze ruim opgezette groepsaccommodaties vindt u luxe en comfort voor gezelschappen tot 37 personen.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Noord-Brabant
>
Hoogerheide
3/5
Ons rustig gelegen kampeerterrein biedt u ruime plaatsen voor caravan, tent of camper…
Nederland
>
Noord-Holland
>
De Cocksdorp
3/5
Onze minicamping telt 15 ruime comfortplaatsen, elk voorzien van een watertappunt, 16 ampère…
Frankrijk
>
Corrèze
>
Louignac
3/5
Wij zijn Stefan en Laura en samen met onze kinderen Romana en Milan…
Nederland
>
Gelderland
>
Groesbeek
3/5
Een prachtige landschappelijke camping aan de voet van de Jansberg in franse sfeer….