Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Camping parc de la Brenne

Centre
>
Centre
3/5
Korte omschrijving
Kom kamperen of huur een glamping accommodatie in een uniek natuurgebied in Midden-Frankrijk waar u de stilte nog kunt horen! Alles is erg ruim opgezet: dit vindt u nergens meer. Ter plekke: restaurant/bar, verwarmd
Contactegevens
Camping parc de la Brenne
36370 Lignac,
Lignac,
Nederland

Faciliteiten

Kom kamperen of huur een glamping accommodatie in een uniek natuurgebied in Midden-Frankrijk waar u de stilte nog kunt horen! Alles is erg ruim opgezet: dit vindt u nergens meer. Ter plekke: restaurant/bar, verwarmd zwembad, jacuzzi, sportvelden, (aangepaste) speeltoestellen, fietsverhuur, luchtkussen, snoezelruimte, veel en schoon sanitair, dierenboerderij, groepsaccommodatie, winkeltje, broodservice. Voorheen Domaine de Puylagorge.

Kampeerbungalow
Deze houten huisjes met een dak van tentdoek (24m2 groot) zijn licht, huiselijk en super gezellig en geschikt voor 2 tot max 6 personen. De grote zeshoekige open ruimte is ingericht met lekkere bedden, een woondeel en een open keuken met een elektrische dubbele kookplaat, een koelkast, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een zeer complete keukeninventaris.

Safaritenten
De ruime safaritenten (54-66 m2) staan op grote afstand van elkaar met allemaal uitzicht op het kasteel van La Roche Chevreux aan de andere kant van het dal. De safaritent staat op een houten platform met een veranda waarop twee lekkere tuinstoelen klaar staan. Het uitzicht is prachtig. Uw eigen stukje Frankrijk om u te ontspannen en steeds weer thuis te komen.

Kampeerplaatsen
De kampeerplaats is voorzien van een stroompunt en is geschikt voor eigen tenten en caravans met eventueel een bijzettentje (max 1 bijzettent). Je kijkt uit op de schitterende vallei en geniet van alle voorzieningen van het vakantiepark.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, ,

Populaire campings

Nederland
>
friesland
>
Feanwalden
3/5
Welkom op onze kleinschalige, gezellige familiecamping in Friesland. kamvuurtje stoken bij je tent?…
Frankrijk
>
Pas-de-Calais
>
Auxi Le Château
3/5
De camping hoort bij een chateau-manoir, een oud jachthuis uit 1742. Aan de…
Nederland
>
Gelderland
>
Klarenbeek
3/5
In Klarenbeek, een dorpje op de Veluwe, ligt tussen de weilanden minicamping Woodstock….
Nederland
>
Friesland
>
Heeg
3/5
Camping Lan en mar is een veelzijdige camping met bootverhuur, haven chaletverhuur en…