Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Domaine Bonneblond

Allier
>
Allier
3/5
Korte omschrijving
In het midden van Frankrijk, bevindt zich Domaine Bonneblond, een sfeervol landgoed op 69 hectaren grond van Nederlandse eigenaren met onder andere een eigen bar, zwembad en zwemmeer en kinderboerderij. Bonneblond ligt in de
Contactegevens
Domaine Bonneblond
0033606454897,
03370,
Saint-Desiré,
Nederland

Faciliteiten

In het midden van Frankrijk, bevindt zich Domaine Bonneblond, een sfeervol landgoed op 69 hectaren grond van Nederlandse eigenaren met onder andere een eigen bar, zwembad en zwemmeer en kinderboerderij. Bonneblond ligt in de plaats Saint-Désiré op zes kilometer afstand van het geografische middelpunt van Frankrijk, op slechts 7 uur rijden vanaf Breda en 15 minuten van de A71.
Het landgoed word met passie gerund door het Nederlandse echtpaar Willem en Helen Wagensveld-Lodder, door hun jarenlange ervaring in het toerisme, kunt u rekenen op een gastvrij en vriendelijke ontvangst. Hun doel is om u uw verblijf bij Bonneblond tot een onvergetelijke vakantie te maken, of het nu voor een nacht of voor een langere periode is.
Centraal gelegen op het domein ligt de camping met ruime plekken voor de kampeerder die van de natuur en rust houd. Het is een plek waar jong en oud zich kunnen verwonderen over de ongereptheid en ruimte van het Franse platteland.
Een nieuw sanitair gebouw met twee douches, twee toiletten en twee wastafels voor de dames en twee douches, twee toiletten, een urinoir en twee wastafels voor de heren. Alle wasbakken hebben warm en koud water en de douches zijn door middel van een drukknop te bedienen.
Buiten is er de mogelijkheid om af te wassen, er zijn twee watertappunten en een stortplaats voor het chemisch toilet*
In het midden van het terrein is een trampoline, een reuzenschommel, reuzenwip, een klimtoestel en een vuurplaats voor zwoele zomeravonden om een kampvuur heen, voor een goed gesprekken en gezelligheid. Ervaar de romantische zonsondergang, de schitterende sterrenhemel en geniet van de prachtige zonsopkomst in een fantastische omgeving, waar stilte nog te vinden is.

Land

Regio

Faciliteiten

, , , , , , ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Noord-Holland
>
De Koog (Texel)
3/5
kamperen bij de boer tussen de schapen,lammetjes, koeien,kalfjes, geiten en kippen, ligt onze…
Frankrijk
>
Bourgogne
>
Larochemillay
3/5
Camping Mesles is een mini-camping in de het nationaal park in de Morvan,…
Nederland
>
Noord-Brabant
>
Bergeijk
3/5
Jonge camping  verwarmd ruim en luxe sanitaire gebouw. Heerlijk rustig gelegen in bosrijk…