Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

De Slangenborg

Groningen
>
Groningen
3/5
Korte omschrijving
Kampeerplaats op de Slangenborg Uniek, stil en vogelrijk natuurgebied (bos) met open grasveldjes verstopt tussen begroeiing. De ruime kampeerplaatsen bieden rust en privacy aan natuurliefhebbers en rustzoekers. Mooie doorkijkjes bieden direct uitzicht op het
Contactegevens
De Slangenborg
Telefoonnummer
9551 XD,
Sellingen,
Nederland

Faciliteiten

Kampeerplaats op de Slangenborg
Uniek, stil en vogelrijk natuurgebied (bos) met open grasveldjes verstopt tussen begroeiing. De ruime kampeerplaatsen bieden rust en privacy aan natuurliefhebbers en rustzoekers. Mooie doorkijkjes bieden direct uitzicht op het omliggende natuurgebied. Vanaf het terrein zijn er prachtige wandel- en fietsmogelijkheden. Het terrein is geschikt voor tent, caravan en camper. Er is modern sanitair aanwezig, een oplaadpunt voor elektrische fietsen en gratis wifi. Veel plekken zijn voorzien van elektra. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar.

Groepskamperterrein de Zonnegloren
Het terrein is het hele jaar (ook in de winter) te huur voor groepen. Omdat het terrein vriendelijk en veilig is kunnen ook kinderen (onder begeleiding) op het terrein verblijven. In de weken 30, 31, 32 en 33 reserveren we het terrein uitsluitend voor gezinnen voor wie tijdens unieke kampeerweken de termen Back to Basic en Quality-Time een werkelijkheid en een beleving worden.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

,

Meer kleine campings

Nederland
>
Friesland
>
Slappeterp
3/5
Het intieme terrein biedt basisvoorzieningen als warme- en koude douches, toiletten, wasbakken, een…
Nederland
>
Noord Brabant
>
Huijbergen
3/5
SVR-camping in Brabant, gelegen aan het mooie natuurgebied de Kalmthoutse Heide. We hebben…
Nederland
>
Gelderland
>
Winterswijk
3/5
Voormalige boerderij in natuurgebied. 3 km ten noordoosten van Winterswijk. Doelgroep 40-plus, 13…