Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Chellanatura

Valencia
>
Valencia
3/5
Korte omschrijving
Minicamping Chellanatura is het hele jaar geopend, behalve in juli en augustus. Overwinteraars kunnen weer volop gaan genieten van de schitterende natuur en de milde weersomstandigheden.Onze gasten zijn voor korte of lange periodes welkom.
Contactegevens
Chellanatura
0034 – 638 251 477,
46821,
Chella,
Nederland

Faciliteiten

Minicamping Chellanatura is het hele jaar geopend, behalve in juli en augustus. Overwinteraars kunnen weer volop gaan genieten van de schitterende natuur en de milde weersomstandigheden.Onze gasten zijn voor korte of lange periodes welkom. De camping is kleinschalig; er zijn maximaal zeven sta plekken beschikbaar.U kunt met caravan,camper of met een tent bij ons verblijven.

Chellanatura bestaat uit de camping en verhuur van een luxe vakantiewoning.Ons landgoed is 1.5 hectare groot en er staan 150 olijfbomen en andere fruitbomen.Rondom de2 huizen is een grote tuin aangelegd.Er is een zwembad.Onze camping ligt aan een groot natuur gebied, waar prachtige routes zijn om te wandelen en te fietsen.Wij helpen onze gasten graag op weg om alle mooie dingen te ontdekken rondom Chella.

U zult merken dat Chellanatura een camping is waar rust, ruimte, natuur en vrijheid de belangrijkste kenmerken zijn. Iedereen kan hier doen wat hij of zij prettig vindt.Ook zijn dieren van harte welkom.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , ,

Meer kleine campings

Oostenrijk
>
Stiermarken
>
Ramsau am Dachstein
3/5
Camping Dachstein bevind zich aan de voet van de Dachstein Gletsjer midden in…
Frankrijk
>
Limousin
>
Cognac-la-Foret
3/5
Camping des Alouettes ligt bij Limoges in het mooie natuurpark Perigord-Limousin op 800…
Nederland
>
Drenthe
>
Zwinderen
3/5
Kamperen op onze camping houdt in, ruimte, natuur, groen, veel speelplezier voor kinderen…