Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Casale il Sogno

Perugia
>
Perugia
3/5
Korte omschrijving
Boven in de ongerepte heuvels in het noorden van Umbriä, vindt je op ons agriturismo een schitterend landhuis uit de Romeinse tijd, met een panoramisch uitzicht. Casale il Sogno is een eeuwenoud stenen boeren
Contactegevens
Casale il Sogno
+39 075 9460448, +39 3471132686
06026,
Pietralunga (PG),
Nederland

Faciliteiten

Boven in de ongerepte heuvels in het noorden van Umbriä, vindt je op ons agriturismo een schitterend landhuis uit de Romeinse tijd, met een panoramisch uitzicht.

Casale il Sogno is een eeuwenoud stenen boeren landhuis daterend uit de twaalfde eeuw, gerestaureerd met natuurlijke materialen met behoud van authentieke elementen. De riante tuin biedt volop schaduw door de verschillende soorten bomen. Ook het zwembad zorgt voor de gewenste verkoeling.

Er zijn zeven appartementen en zeven ruime en schaduwrijke kampeerplaatsen, een grote tuin met volop privacy, een zwembad, een apart kinderbadje en speelgelegenheid voor de kinderen.

Casale il Sogno is een door een jong Nederlands gezin gerunde vakantieaccommodatie, bestaande uit Henry, Wendy, Sanne, Lotte en Lara. We proberen te zorgen voor de typisch Nederlandse gastvrijheid maar wel met een echte Italiaanse touch.

Voor kampeergasten beschikt Casale il Sogno over zeven ruime, niet afgebakende, schaduwrijke kampeerplaatsen. Drie plaatsen voor uw eigen kampeermiddel en vier plaatsen met een compleet ingerichte safaritent. De plaatsen bevinden zich aan drie zijden van het landhuis op iets lager gelegen etages, zodat alle gasten veel privacy genieten. Een plaats is minimaal 150 m2. Elektra is aanwezig. Ook zijn er meerdere waterpunten.

Wij beschikken voor onze kampeergasten over een familiebadkamer met een douche, toilet en 2 wastafels en daarnaast is er nog een extra douche en toilet. Tevens is er een wasruimte met een wasmachine en een keukenblok voor de afwas.

Dagelijks kan gebruik worden gemaakt van onze broodservice. Twee avonden in de week organiseren we, bij voldoende belangstelling, een gezamenlijk diner vanuit onze grote keuken of de houtgestookte buitenoven verzorgd door een Italiaanse kok. Elke week is er een wijnproeverij en een Italiaanse filmavond.

Voor de kinderen zijn verschillende speeltoestellen (trampoline, schommels, uitkijktoren) aanwezig zodat ook zij zich goed vermaken. Voor de grotere kids is er een tafeltennistafel.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , , ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Limburg
>
Montfort
3/5
Camping ‘Biej de Vogel’ ligt net buiten het dorpje Montfort zo’n 8 kilometer…
Nederland
>
Zeeland
>
Zoutelande
3/5
De minicamping is onderdeel van een boerderij en is gelegen in Zoutelande, Walcheren,…
Nederland
>
Gelderland
>
Wilp
3/5
Kampeerhoeve Bussloo ligt vlakbij het prachtige recreatie- en natuurgebied Bussloo. U kunt hier…