Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Camping Zwinderen

Drenthe
>
Drenthe
3/5
Korte omschrijving
Kamperen op onze camping houdt in, ruimte, natuur, groen, veel speelplezier voor kinderen en ontspanning voor volwassenen. Of u nu een actieve of een ontspannen vakantie zoekt, het is te vinden op camping Bosbad
Contactegevens
Camping Zwinderen
+31524291680,
7864 TL,
Zwinderen,
Nederland

Faciliteiten

Kamperen op onze camping houdt in, ruimte, natuur, groen, veel speelplezier voor kinderen en ontspanning voor volwassenen. Of u nu een actieve of een ontspannen vakantie zoekt, het is te vinden op camping Bosbad Zwinderen.

Wij bieden verschillende soorten campingplaatsen aan. Zo zijn er plaatsen met veel privacy, waar u aan drie kanten omringt bent met bossen en hagen. U moet er dan ook niet van schrikken dat ‘s avonds een konijn of eekhoorn langs loopt.
U kunt ook kiezen voor een open veld waar u uw kinderen kunt zien spelen in de speeltoestellen en meer contact kunt hebben met uw buren.
U kunt bij het boeken aangeven welke plaats u graag zou willen.

Kamperen op onze camping is kamperen met enige luxe. Alle campingplaatsen zijn voorzien van elektra (16 ampère), water en riolering om in uw gemakken te voorzien. Op het hele terrein van de camping is gratis WIFI aanwezig.
Centraal op de camping staat een toiletgebouw met toiletten, douches en een babyruimte. Op bestelling kunnen in de ochtend verse broodjes, broden, koek en gebak gebracht worden. Tevens is er in onze kiosk, patat, snacks en ijs verkrijgbaar.

Chalet
In de chalet is plaats voor 6 personen. De chalet is uitgerust met een tv en dvd speler. In de chalet mag niet gerookt worden, huisdieren zijn om hygiënische redenen niet toegestaan in de chalet.

Ingerichte tent
U kunt bij ons ook compleet ingerichte tenten huren. Deze tenten zijn van alle gemakken voorzien. Zo vindt u in de tent een keuken met inventaris, gasfornuis en koelkast. De tent heeft veel leefruimte zodat u prima binnen kunt zitten. Bij mooi weer kunt u uiteraard onder de luifel vertoeven. Er bevinden zich 3 aparte slaapvertrekken. Deze zijn voorzien van 4 bedden met matrassen zodat u ook op vakantie van een goede nachtrust kunt genieten. Daarnaast is er plaats voor 2 personen in een koepeltentje naast de tent. De tent staat op een houten vlonder. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om linnen- keuken- of handdoekenpakketten te huren

Camperplaats
Op Camping Bosbad Zwinderen zijn 3 camperplaatsen. De camperplaatsen zijn met asfalt verhard. De plaatsen zijn zo aangelegd dat u met uw camper op de verharding staat en met uw luifel of voortent op het gras. De relatief grote plaatsen 150-300m2 zijn net als de kampeerplaatsen voorzien van een 16 ampère aansluiting, water en een afvoerputje.

Budget Ingerichte tent
Nieuw in 2015, budgettent voor de mensen met een kleinere portemonnee. Deze tent is hetzelfde ingericht als de luxe ingerichte tenten. De oppervlakte is echter wat minder. In de tent bevinden zich 2 slaapvertrekken, beiden met een 2-persoons matras. Comfortabel op vakantie dus, maar goedkoper.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , , , ,

Populaire campings

Nederland
>
friesland
>
Feanwalden
3/5
Welkom op onze kleinschalige, gezellige familiecamping in Friesland. kamvuurtje stoken bij je tent?…
Frankrijk
>
Pas-de-Calais
>
Auxi Le Château
3/5
De camping hoort bij een chateau-manoir, een oud jachthuis uit 1742. Aan de…
Nederland
>
Gelderland
>
Klarenbeek
3/5
In Klarenbeek, een dorpje op de Veluwe, ligt tussen de weilanden minicamping Woodstock….
Nederland
>
Friesland
>
Heeg
3/5
Camping Lan en mar is een veelzijdige camping met bootverhuur, haven chaletverhuur en…