Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Camping U dvou Orechu

Pilsen
>
Pilsen
3/5
Korte omschrijving
De sfeervolle camping Bij twee Notenbomen is eigendom van de Fam. Neuteboom. Bij een voormalige boerderij, gelegen op een heuvel op een hoogte van 600 meter, biedt deze camping, ruime kampeerplaatsen op enkele vlakke
Contactegevens
Camping U dvou Orechu
00420602394496,
34021,
Strazov,
Nederland

Faciliteiten

De sfeervolle camping Bij twee Notenbomen is eigendom van de Fam. Neuteboom. Bij een voormalige boerderij, gelegen op een heuvel op een hoogte van 600 meter, biedt deze camping, ruime kampeerplaatsen op enkele vlakke grasvelden, die verdeeld zijn over verschillende plateaus. Een camping voor, natuurliefhebbers, wandelaars en rustzoekers.

Het keurige sanitair bevindt zich in het hoofdgebouw, evenals de afwasruimte, een wasmachine en een bar, waar U iets kunt drinken of een snack kunt bestellen.

Bij mooi weer kunt U op het terras of bij het kampvuur zitten. Verder is er uitgebreide informatie over diverse bezienswaardigheden en tips voor auto-, fiets-, en wandelroute’s in de omgeving. Met onze gratis routes ontdekt u al wandelend, fietsend of met de auto, de prachtige natuur, verscholen dorpjes en stoere kastelen in het Bohemerwoud. Ook kunt U gebruik maken van een gratis WIFI netwerk, met dekking op 90% van het terrein. Camping U Dvou Orechu: de plek waar U nog ongestoord van de rust kunt genieten.

Let op de camping ligt 2 km ten zuiden van het dorp Strazov.

GPS N 49°16’53” E 13°14’24”

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Gelderland
>
Putten
3/5
Museumboerderij Mariahoeve heeft een zeer verzorgde camping met ruime plaatsen waar u kunt…
Nederland
>
Zuid-Holland
>
Wateringen
3/5
Minicamping Zwetzone is gelegen in Wateringen. Met de steden Delft, Den Haag en…