Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Camping Pieterom

Drenthe
>
Drenthe
3/5
Korte omschrijving
Geniet van de mooie omgeving van Sleen en geniet van de mooie ruime plaatsen en de verrassende doorkijkjes op camping Pieterom. De plaatsen 1 t/m 15 hebben een gedeelde watertappunt en een tegelplateau. De
Contactegevens
Camping Pieterom
7841 BP,
Sleen,
Nederland

Faciliteiten

Geniet van de mooie omgeving van Sleen en geniet van de mooie ruime plaatsen en de verrassende doorkijkjes op camping Pieterom. De plaatsen 1 t/m 15 hebben een gedeelde watertappunt en een tegelplateau. De overige plaatsen hebben een watertappunt op korte afstand van uw caravan en staan op het gras. Alle plaatsen zijn voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting. Uw aankomsttijden is vanaf 13.30 uur en uw vertrek is voor 12.00 uur.

Pieterwagen 1, De Luxe
De LUXE wagen (4,80m x 2.50m) is compleet ingericht met een groot 2-persoonsbed (160×200), opbergruimte, zit/slaapbank, een eettafel, een elektrisch kookplaatje, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, afwasbenodigdheden, borden en bestek voor 4 personen. Daarnaast is beddengoed voor 2 personen inbegrepen. HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN.

Trekkerstent zonder elektra
In onze boomgaard is plaats voor een aantal tenten.

Deze plaatsen zijn voor de trekkerstenten en voor 1 á 2 nachtjes. Grotere tenten zijn natuurlijk ook welkom, maar dan krijgt u een normale plaats met elektra.

Appartement 4-persoons
Achter in onze boerderijwoning hebben we een schitterend en een van alle gemakken voorzien appartement gebouwd. Een compleet ingerichte keuken oa met vaatwasser, staat tot uw beschikking

Het appartement heeft natuurlijk een eigen douche en wc en wordt verwarmd middels een eigen cv. Slapen kunt u in 2 ruime slaapkamers met prima bedden (2 x 1 persoons). Het appartement heeft een eigen zonneterras, fietsen kunnen overdekt gestald worden en de auto staat bij het appartement.

Pieterwagen 2, Standaard
De STANDAARDwagen (4m x 2.10m) is compleet ingericht met twee goede bedbanken, eettafel, elektrisch kookplaatje, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, afwasbenodigdheden, borden en bestek voor 4 personen. Daarnaast is beddengoed voor 2 personen inbegrepen. HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , ,

Populaire campings

Nederland
>
friesland
>
Feanwalden
3/5
Welkom op onze kleinschalige, gezellige familiecamping in Friesland. kamvuurtje stoken bij je tent?…
Frankrijk
>
Pas-de-Calais
>
Auxi Le Château
3/5
De camping hoort bij een chateau-manoir, een oud jachthuis uit 1742. Aan de…
Nederland
>
Gelderland
>
Klarenbeek
3/5
In Klarenbeek, een dorpje op de Veluwe, ligt tussen de weilanden minicamping Woodstock….
Nederland
>
Friesland
>
Heeg
3/5
Camping Lan en mar is een veelzijdige camping met bootverhuur, haven chaletverhuur en…