Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Camping Natuurlijk Limburg

Limburg (B)
>
Limburg (B)
3/5
Korte omschrijving
Op deze plekken kunt u terecht met uw caravan, camper (bij droog weer) en tent. De prijs is gebaseerd op een normale plek. Indien u komt met een klein een persoonstentje gelieve dit te
Contactegevens
Camping Natuurlijk Limburg
Telefoonnummer,
3791,
Voeren,
Nederland

Faciliteiten

Op deze plekken kunt u terecht met uw caravan, camper (bij droog weer) en tent. De prijs is gebaseerd op een normale plek. Indien u komt met een klein een persoonstentje gelieve dit te melden bij de opmerkingen. De prijs zal dan bij de bevestiging door ons worden aangepast.  Op alle plekken is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de stroomvoorziening (max. 6 amp) en ontvangst WiFi. Onze camping is het gehele jaar geopend en daarmee een ideale uitvalsbasis gedurende ieder jaargetijde.

Kampeerautoplaats / camper
Dit zijn speciale plekken voor campers voorzien van verharding (grasdallen). Op alle plekken is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de stroomvoorziening (max. 6 amp) en ontvangst WiFi. Onze camping is het gehele jaar geopend en daarmee een ideale uitvalsbasis gedurende ieder jaargetijde.

Lodge (6 pers)
Voorzien van alle gemakken, volledig geisoleerd en voorzien van centrale verwarming; dus het hele jaar beschikbaar om te kunnen genieten van het prachtige uitzicht. Roken is in de lodge niet toegestaan.

Chalet (4 pers)
De chalets zijn voor 4 tot 6 personen. De chalets zijn goed geïsoleerd en zelfs voorzien van centrale verwarming zodat u het gehele jaar kunt genieten van de prachtige Voerstreek. De grijze chalet heeft een prachtig uitzicht over het dal (langs de weg). De bruine en de witte chalet zijn gelegen aan de bosrand. Roken is niet toegestaan in de chalets.

Appartement (2 pers)
Het tweepersoonsappartement heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 140×200 voorzien van kussens en dekbed. Linnengoed brengt u zelf mee of huurt u extra erbij. Verder heeft dit appartement een woonkamer met eenvoudige keuken en een badkamer met douche met douchewand, toilet en wastafel.

Appartement (4 pers)
Ieder appartement heeft 1 tweepersoonsbed (120×190) en een stapelbed (90×190). In 2011 zijn de appartementen voorzien van nieuwe, goed reinigbare matrassen die ook voldoen aan de zeer strenge eisen van de gezondheidszorg. In 2014 hebben de appartementen een kleine make-over gehad en zijn voorzien van nieuwe keukenblokken en een douchewand.

Trekkershut (3 pers)
De trekkershut is de meest eenvoudige locatie. Voor diegene die echt wil kamperen, maar de tent liever thuis laat is dit een prima optie. In de trekkershut vind je 3 bedden met matrassen, tafel met stoelen, verlichting.

Appartement basic achterzijde / 1e verdieping (2 -20 pers)
Dit zijn de meest eenvoudige appartementen op de eerste verdieping en aan de achterzijde. Deze appartementen zijn ideaal voor groepen. Er zijn in totaal 5 appartementen voor 3 personen en 1 appartement voor 6 personen. Deze appartementen hebben enkel eenpersoonsbedden van 90×200/190.

Kampeerplaats kleine tent
De tenten staan bij ons tegen gereduceerd tarief op de gewone plaatsen.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , ,

Populaire campings

Nederland
>
friesland
>
Feanwalden
3/5
Welkom op onze kleinschalige, gezellige familiecamping in Friesland. kamvuurtje stoken bij je tent?…
Frankrijk
>
Pas-de-Calais
>
Auxi Le Château
3/5
De camping hoort bij een chateau-manoir, een oud jachthuis uit 1742. Aan de…
Nederland
>
Gelderland
>
Klarenbeek
3/5
In Klarenbeek, een dorpje op de Veluwe, ligt tussen de weilanden minicamping Woodstock….
Nederland
>
Friesland
>
Heeg
3/5
Camping Lan en mar is een veelzijdige camping met bootverhuur, haven chaletverhuur en…