Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Camping La Combe

Les Eyzies
>
Les Eyzies
3/5
Korte omschrijving
Onze gezellige natuurcamping, met zijn mix van kamperen en bijzondere verhuurunits zoals een woonwagen, ingerichte tenten en twee vakantiehuizen, ligt in een groene oase met zicht op majestueuze rotsen. Je kunt er zalig luieren
Contactegevens
Camping La Combe
Telefoonnummer
24620,
La Combe,
Nederland

Faciliteiten

Onze gezellige natuurcamping, met zijn mix van kamperen en bijzondere verhuurunits zoals een woonwagen, ingerichte tenten en twee vakantiehuizen, ligt in een groene oase met zicht op majestueuze rotsen. Je kunt er zalig luieren bij je tent of aan de zwemvijver. Wekelijks maken we een heerlijke maaltijd aan lange tafels in open lucht. Ook ‘s avonds is de sfeer gemoedelijk. Vlaamse gastvrouw Lies: Wat ik vooral van mijn gasten hoor, is dat ze zich op La Combe thuis voelen en snel vriendschappen smeden. Gasten keren dan ook jaar na jaar terug.

Recreatiemogelijkheden
Bijzonder geliefd is onze natuurlijke zwemvijver, net zoals het ingericht speelkamp voor de kleuters en de pingpongtafel en vele bordspelen voor de iets ouderen. De camping heeft wandelkaarten met routes die vertrekken vanuit de camping. Ook vanuit de pittoreske dorpjes vertrekken wandel- en fietsroutes langs authentieke boerderijen, kastelen, runes, enz. Vlakbij kunt u kajakken op de Dordogne of de Vézere, boomklimmen of paardrijden.

Omgeving
De vallei van de Vézere is wereldwijd bekend om zijn prehistorische grotten met tekeningen (Lasceaux ), het nationaal museum van de prehistorie en opgraafplaatsen. Ook de vele kastelen, abdijen en middeleeuwse stadjes (Sarlat) maken de streek aantrekkelijk. Er zijn talloze traditionele boerenmarkten of charmante antiekmarktjes.
Mede dankzij de vele culinaire specialiteiten van de Périgord (foie gras, confit d’oie, truffels, tamme kastanjes, paddenstoelen en wijn) zijn er tal van voortreffelijke restaurants.

 

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , , ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Noord-Brabant
>
Vessem
3/5
Ervaar de kracht van Gastvrijheid en hartelijkheid. U kunt bij ons kamperen “in…
Nederland
>
Drenthe
>
Roden
3/5
De camping bestaat uit een aantal omzoomde veldjes (80-100m2) en een “groot” veld….
Nederland
>
Noord-Brabant
>
Stampersgat
3/5
Kleine landelijk gelegen camping & camperplaats in Brabant. 15 speciaal voor campers ingerichte…
Luxemburg
>
Diekirch
>
Bockholtz (bij Goesdorf)
3/5
De camping ligt aan de rivier de ‘Sûre’. Tijdens de zomer is dit…