Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Camping Duinzoomhoeve

Noord-Holland
>
Noord-Holland
3/5
Korte omschrijving
Op de kindvriendelijke camping is genoeg te doen voor uw kinderen: een zandbak, speeltoestellen, skelterpark en een speelveldje voor volleyballen, voetballen en midgetgolf. Met mooi weer maken we een kampvuur en bakt u zelf
Contactegevens
Camping Duinzoomhoeve
Telefoonnummer
1787 PN,
Julianadorp,
Nederland

Faciliteiten

Op de kindvriendelijke camping is genoeg te doen voor uw kinderen: een zandbak, speeltoestellen, skelterpark en een speelveldje voor volleyballen, voetballen en midgetgolf. Met mooi weer maken we een kampvuur en bakt u zelf pizza’s in de pizza-oven.

U heeft op Duinzoomhoeve beschikking over gratis WIFI. De kampeerplekken zijn ruim opgezet. Water, elektriciteit en toilet zijn bij de prijs inbegrepen. Het toiletgebouw is verwarmd en ieder toilet heeft wc-papier. Bij de kraan staan zeepdispensers met handdoekjes en elke dag ligt de krant bij de wasmachine. Er is een overdekte fietsenstalling met een oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Uw kinderen maken graag gebruik van onze vele skelters en speeltoestellen. Leden van SVR, ACSI en NKC krijgen bovendien €2 korting per nacht.

Hooiberghut 4 pers.
Geniet van het boerenleven in een hooiberghut: de ideale uitvalsbasis voor lange wandelingen en heerlijke fietstochten om het land te verkennen. Hotelkamers op het boerenerf: onze 4 hooiberghutten zijn comfortabel en compleet ingericht met toilet. Per nacht te boeken, geschikt voor 4 of 5 personen en vergelijkbaar met een trekkershut. Verder met alle faciliteiten van de camping: douches, afwasgelegenheden en wasmachine. Voordelig en comfortabel

Slapen in een hooiberghut is voordelig in vergelijking met een vakantiehuisje, en toch comfortabel en compleet ingericht inclusief picknicktafel. Onze hooiberghutten zijn ingericht in rood of blauw boerenbont.

Hooiberghut 5 pers.
Geniet van het boerenleven in een hooiberghut: de ideale uitvalsbasis voor lange wandelingen en heerlijke fietstochten om het land te verkennen. Hotelkamers op het boerenerf: onze 4 hooiberghutten zijn comfortabel en compleet ingericht met toilet. Per nacht te boeken, geschikt voor 4 of 5 personen en vergelijkbaar met een trekkershut. Verder met alle faciliteiten van de camping: douches, afwasgelegenheden en wasmachine.

Voordelig en comfortabel

Slapen in een hooiberghut is voordelig in vergelijking met een vakantiehuisje, en toch comfortabel en compleet ingericht inclusief picknicktafel. Onze hooiberghutten zijn ingericht in rood of blauw boerenbont.

Pipowagen Juliandorp voor 2 pers.
Ervaar het vrije zigeunersgevoel in onze romantische 2-persoons pipowagen Julianadorp aan zee. U wordt heerlijk wakker in de bedstede na een bijzondere overnachting. Dicht bij de natuur. Vanaf uw veranda heeft u een weids uitzicht op de bloeiende bollenvelden. Een pipowagen is niet alleen een bezienswaardigheid, maar biedt u als gast ook een romantische blik op het vrije leven. Ideaal om uw partner te verwennen met een bijzondere overnachting op een prachtige locatie.

De Pipowagen is te huur voor 35,- euro (exclusief toeristenbelasting) per nacht voor minimaal 2 nachten. Aankomst na 15.00 uur vertrek voor 11.00 uur.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Friesland
>
Cornwerd
3/5
Kamperen aan het IJsselmeer Er zijn grote plaatsen op deze leuke, knusse camping….
Nederland
>
Noord-Holland
>
Goëngahuizen
3/5
Graag verwelkomen wij u als gast op ons mooie plekje aan de Friese…