Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

camping Drentsheerlijk

Drenthe
>
Drenthe
3/5
Korte omschrijving
Het basis kampeertarief geldt voor een kampeermiddel (caravan, camper, vouwwagen, tent en 1x een klein bijzet/kindertentje). Wanneer u extra middelen op een plaats/reservering heeft, dan dient u dit aan te geven bij de extra
Contactegevens
camping Drentsheerlijk
Telefoonnummer
7917 PR,
Geesbrug,
Nederland

Faciliteiten

Het basis kampeertarief geldt voor een kampeermiddel (caravan, camper, vouwwagen, tent en 1x een klein bijzet/kindertentje). Wanneer u extra middelen op een plaats/reservering heeft, dan dient u dit aan te geven bij de extra artikelen.

Aankomsttijd is na 12:30u, vertrektijd is voor 11:30u. Wanneer er geen aansluitende reserveringen zijn, dan kunt u (na overleg en voor een vergoeding) eerder aankomen of later vertrekken – geeft u dit s.v.p. vooraf duidelijk aan in uw reserveringsaanvraag.

Wanneer u een voorkeur heeft voor een bepaalde plaats, dan kunt u dat tevens aangeven in de opmerkingen van uw reservering.

Kampeerchalet het Hoenderhok
t Hoenderhok is compleet en stijlvol ingericht voor vier personen met een eigen, volledig ingerichte keuken met kooktoestel en koelkast, een Senseo apparaat, een wasbak, een eigen toilet, verwarming, een eettafel en een zithoek. De slaapkamers zijn ieder voorzien van boxspring bedden. Kussens en dekbedden zijn aanwezig. Lakens kunt u zelf meenemen of bij ons huren.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Friesland
>
Kollumerpomp
3/5
Kamperen tussen de bomen Op dit knusse terrein sta je heerlijk tussen de…
Nederland
>
Zuid-Holland
>
Zoetermeer
3/5
Even buiten Zoetermeer ligt in De Nieuwe Driemanspolder camping De Drie Morgen…