Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Camping De Neeth

Gelderland
>
Gelderland
3/5
Korte omschrijving
Wij verwelkomen u graag op camping de Neeth. In het voorjaar van 2019 is er op het erf van de familie Frenken een prachtige camping gerealiseerd waar zowel het gezin als stellen een fijne
Contactegevens
Camping De Neeth
0543 451069, 0611757305
7122 RB,
AALTEN,
Nederland

Faciliteiten

Wij verwelkomen u graag op camping de Neeth. In het voorjaar van 2019 is er op het erf van de familie Frenken een prachtige camping gerealiseerd waar zowel het gezin als stellen een fijne vakantie kunnen vieren. Deze prachtige locatie in Aalten in de Achterhoek biedt voor elk wat wils.

Over de Camping
De kleinschalige camping biedt ruim opgezette staplaatsen van zo’n 140 m2. Hierdoor is er voldoende ruimte om uw auto naast uw caravan of tent te parkeren. Alle staplaatsen zijn voorzien van een water en elektra-aansluiting. Ook is er een rioolaansluiting, ideaal voor camperaars. Vanaf de camping heeft u prachtig uitzicht over de boerderij, speeltuin, Barlose es en de omliggende landerijen. De jonge bomen op het terrein bieden voldoende schaduw. Het is verboden om een huisdier mee te nemen, dit in verband met de hygiëne richtlijnen op de boerderij.

In 2019 is er een nieuw sanitair gebouw gerealiseerd. Het gebouw beschikt over douches, toiletten en een (af)wasruimte. Zeer prettig, u hoeft geen muntjes te kopen alvorens u gebruik wilt maken van de douches, het gebruik van sanitair is namelijk bij de prijs inbegrepen. Op dit moment wordt er een gezamenlijke ruimte gerealiseerd.

De Neeth

Camping de Neeth bevindt zich op het erf van de familie Frenken-Sonderlo, op boerderij de Neeth. Boerin Christel runt het melkveebedrijf met zorgboerderij en Boer Patrick is het gezicht van de camping, pannenkoekenboerderij met bijbehorende speeltuin. Bekend in de omgeving is de Pannenkoek Patrick, de we ook u van harte aan kunnen bevelen! Vader en moeder Sonderlo beheren het boerderijmuseum dat in een inkijkje geeft in hoe streekbewoners zo’n 100 jaar terug werkten en leefden. Het museum is gedurende de zomer geopend. De drie kinderen van Christel en Patrick zijn regelmatig te vinden op de boerderij of in het restaurant om een handje mee te helpen.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

,

Meer kleine campings

Nederland
>
Overijssel
>
Kuinre
3/5
Schotererf is een kleine camping met Bed & Breakfast gelegen in een rustig…
Nederland
>
Zeeland
>
Westkapelle
3/5
Onze gezellige familie-camping aan de zonnige Zeeuwse kust is de plek bij uitstek…