Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Camping De Kleine Witrijt

Noord-Brabant
>
Noord-Brabant
3/5
Korte omschrijving
Wij ontvangen u graag op ons domein voor een pitstop bij onze Horeca of voor een verblijf op onze camping, Landschapscamping ‘De Kleine Witrijt’, een sfeervolle camping midden in een bosrijke omgeving in de
Contactegevens
Camping De Kleine Witrijt
0497745044,
5571XE,
bergeijk,
Nederland

Faciliteiten

Wij ontvangen u graag op ons domein voor een pitstop bij onze Horeca of voor een verblijf op onze camping, Landschapscamping ‘De Kleine Witrijt’, een sfeervolle camping midden in een bosrijke omgeving in de Brabantse Kempen. Onze camping kenmerkt zich door haar rustige ligging, een ruime opzet, schone- en ruime sanitaire voorzieningen en een groot weidelandschap met wilde bloemen en kruiden, omzoomd door natuurlijke houtwallen. U vindt hier ook onze Oer-Hollandse landgeiten die deze weide begrazen.
Aan de overzijde van de weg ligt Landschapsakker De Oude Belg. Hier vindt u onze activiteiten op het gebied van Horeca en recreatieve activiteiten. U kunt hier terecht voor een hapje en een drankje of voor onze activiteiten, zoals de mooie wandeltochten die wij voor u uitgezet hebben. Kinderen hebben hier alle ruimte om te spelen.
Aan de overzijde van de weg bevindt zich ook de huisverkoop van onze verantwoorde-, met zorg gekweekte moestuin producten. Met zorg, daar wij tevens begeleiding bieden aan mensen met een psychische- en/of verstandelijke beperking. Zij wonen onder ons toezicht op externe locaties en werken overdag op het terrein van Domein De Kleine Witrijt, de gezamenlijke noemer van onze bedrijfsactiviteiten.

Onze camping is tevens de locatie bij uitstek om de omgeving te verkennen, al wandelend, op de fiets of gewoon met de auto. De Witrijt is een gebied dat deel uit maakt van Boswachterij De Kempen een zeer bosrijk gebied met prachtige- en bijzondere natuur, zoals de nabijgelegen Cartierheide en het moerasgebied de Zwarte Weijer.
Ook voor culturele activiteiten kunt u in de omgeving u hart ophalen. Bergeijk staat bekend om de Rietveldarchitectuur die op diverse plaatsen onderdeel uitmaakt van het straatbeeld van Bergeijk. De Kempen en haar bewoners hebben een lange geschiedenis, die terug gaat tot de bronstijd. Er liggen uit die tijd een viertal grafheuvels in Bergeijk en diverse musea in de omgeving vertellen u meer over de geschiedenis van De Kempen.
De Kempen zijn een grensoverschrijdend gebied en onze camping ligt vlakbij de Belgische grens. Zo kunt u bij ons letterlijk grenzeloos genieten. Uw mogelijkheden om te genieten van natuur-, gastronomie en culturele uitstapjes zijn dan ook zeer zeker niet begrensd.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Gelderland
>
Wilp
3/5
Kampeerhoeve Bussloo ligt vlakbij het prachtige recreatie- en natuurgebied Bussloo. U kunt hier…
Nederland
>
Gelderland
>
De Heurne
3/5
Voordelig kamperen voor een korte of langere vakantie. Goede uitval basis voor fietsers….
Nederland
>
Zeeland
>
Kerkwerve
3/5
U zoekt een camping in Zeeland, de provincie met de meeste zonuren van…