Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Camping De Drentse Patrijs

Drenthe
>
Drenthe
3/5
Korte omschrijving
Een rustige camping direct aan de bosrand, met royale plaatsen op een goed onderhouden gazon. Vernieuwd, verwarmd sanitair. Zeer geschikt voor kamperen gedurende het voor en naseizoen. Ligt aan het prachtige natuurgebied Uffelter Binnenveld
Contactegevens
Camping De Drentse Patrijs
Telefoonnummer
7975 RS,
Uffelte,
Nederland

Faciliteiten

Een rustige camping direct aan de bosrand, met royale plaatsen op een goed onderhouden gazon. Vernieuwd, verwarmd sanitair. Zeer geschikt voor kamperen gedurende het voor en naseizoen. Ligt aan het prachtige natuurgebied Uffelter Binnenveld en tussen de Nationale Parken Dwingelderveld en Weerribben. Dit alles maakt de Drentse Patrijs dan ook tot een uniek uitgangspunt voor een fiets- of wandeltocht door bossen, heide, langs vennetjes en Drentse esdorpen. Gratis wifi bij beschikbaarheid.

Op onze Campercorner is plaats voor vier campers. Heerlijk rustig in de beschutte omgeving van de camping. Zo is er een drinkwater tappunt, stortplaats voor chemisch toilet, afvalwater lozing en 6amp. stroom aansluiting.

Vakantiehuisje
Het huisje grenst aan het erf van de boerderij en de camping, deze is ingericht voor 2 personen. Met zijn openslaande deuren wordt u indirect bij de camping betrokken. Er is een woonkeuken, slaapgedeelte met een bedstee voor 2 personen, een badkamer met douche en toilet. Er zijn twee zitplaatsen met een ruime tafel. Er is standaard een tv in het huisje met sat. televisie. Er is gratis WIFI aanwezig (bij beschikbaarheid).

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, , , , ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Zeeland
>
Meliskerke
3/5
De Olmen is een klein vakantieverblijf op Walcheren in Zeeland op slechts 2…
Nederland
>
Drenthe
>
Hollandscheveld
3/5
Camping de Eikenhof in Drenthe biedt u ruim opgezette kampeerplekken. Wij begrijpen als…
Nederland
>
Drenthe
>
Drijber
3/5
Welkom bij SVR Camping De Stal, hier kunt u slapen in een landelijke…
Nederland
>
Gelderland
>
AALTEN
3/5
Wij verwelkomen u graag op camping de Neeth. In het voorjaar van 2019…