Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Costa del Zeumeren

Gelderland
>
Gelderland
3/5
Korte omschrijving
hier even een test
Contactegevens
Costa del Zeumeren
Niet bekend
3781 JB,
Voorthuizen,
Nederland

Faciliteiten

Camping Costa del Zeumeren ligt pal aan de Recreatieplas Zeumeren. Vanuit de camping heeft u een prachtig uitzicht over de plas met de waterskibaan, en de strandjes aan de overkant.

De Eik 76 personen
De Eik is gezellig en praktisch huis.

In de ruime huiskamer is een knus hoekje gemaakt met bankstellen en tv. Er is een mooie ruime keuken met alle inventaris. De slaapzalen, vier stuks, kunnen in totaal 76 personen herbergen. Er zijn voldoende douches en toiletten. Er is een groot terras met tuinmeubelen en een kampvuurplaats.

Een heerlijk huis voor school, kerk, families, sportvereniging, cursus, vergadering, feest of reünie.

De Beuk 32 personen
De Beuk staat het dichtste bij het water van Zeumeren. Een gezellig groepshuis met een knusse huiskamer en een ruime keuken. Twee 6 persoons en twee 10 persoons slaapkamers.

Groepskamperen 2: maximum 30 pers.
U verblijft in een gezellig tentenkamp met 25-30 personen. De grote keuken/ verblijfstent is geheel voorzien van complete inventaris. Er is een echte kampkeuken, 2 koelkasten, koffiezetter, bestek, potten en pannen. Rondom de grote tent staan 4-8 persoons slaaptenten. De tenten zijn voorzien van een vast grondzeil. U slaapt op 10 cm dikke inflatabel matrassen. Dus alleen nog meenemen: een slaapzak en een kussen. Voor sportieve activiteiten maakt u gebruik van het recreatiegebied met de plas, de speelweiden en de strandjes. Activiteiten altijd in overleg met de beheerder van Costa del Zeumeren!

Groepskamperen 1: 25-80 pers.

U verblijft in een gezellig tentenkamp voor 25-80 personen. De grote keuken/ verblijfstent is geheel voorzien van complete inventaris. Er is een echte kampkeuken, een grote koelkast, een koffiezetter, bestek, potten en pannen. Rondom de grote tent staan 4-8 persoons slaaptenten. De tenten zijn voorzien van een vast grondzeil. U slaapt op 10 cm dikke inflatabel matrassen. Dus hoeft u alleen nog mee te nemen: Een slaapzak en een kussen. Voor sportieve activiteiten maakt u gebruik van het recreatiegebied Zeumeren met de plas, de speelweiden en de strandjes. Activiteiten altijd in overleg met de beheerder van Costa del Zeumeren!

Bed & Breakfast
Een goede slaapplaats in De Vlinder of De Libelle.

Onze gezellig ingerichte blokhutten. Met keukenblokje en stromend water, een tweepits-kookplaatje, een koffiezetter en een waterkoker. Ook voorzien van een complete keukeninventaris. In de blokhutten zijn 5 slaapplaatsen met goede matrassen. De bedden zijn fris opgemaakt en een handdoekenpakket ligt voor u klaar als u komt. In de koelkast staat een heerlijk drankje.

‘s Ochtends wakker worden met de geur van versgebakken broodjes en koffie. Na het smakelijke ontbijt nog even een wandeling langs de plas en dan weer verder met het drukke leventje.

Vast nog even terugdenkend: “Het was goed op Costa del Zeumeren”.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

,

Meer kleine campings

Nederland
>
Drenthe
>
Meppen
3/5
Vakantie vieren midden in de Drentse natuur! Op camping Erfgoed de Boemerang is…
Nederland
>
Gelderland
>
Wilp
3/5
Kampeerhoeve Bussloo ligt vlakbij het prachtige recreatie- en natuurgebied Bussloo. U kunt hier…