Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Camping Bois Chabry

Corrèze
>
Corrèze
3/5
Korte omschrijving
Wij zijn Stefan en Laura en samen met onze kinderen Romana en Milan zijn we na 5 jaar klussen in de vakanties sinds november 2020 gemigreerd naar het platteland in Frankrijk. Wij hebben in
Contactegevens
Camping Bois Chabry
0033(0)544313747,
19310,
Louignac,
Nederland

Faciliteiten

Wij zijn Stefan en Laura en samen met onze kinderen Romana en Milan zijn we na 5 jaar klussen in de vakanties sinds november 2020 gemigreerd naar het platteland in Frankrijk.

Wij hebben in een aantal jaar een oude schuur en koeienstal omgetoverd tot woonhuis en camping.
Wij hebben een kleinschalige camping gecreëerd waar rust, ruimte midden in de natuur ons motto is. Onze camping is zeer gast- en kindvriendelijk, wij willen iedereen laten genieten van een rustgevende en vooral fijn verblijf op onze camping.

Om de natuur en rust te bewaren in de omgeving hebben wij gekozen voor een kleinschalige camping met 6 ruime plaatsen van minimaal 120m2 per plaats.
Wij hebben een leuke ontmoetingsruimte de Vacherie. Hier kan elke ochtend verse broodjes afgehaald worden, een drankje of tussendoortje gehaald worden welke ook buiten op ons terras genuttigd kan worden.
Wij organiseren om de dag een leuke en gezellige maaltijd, waaronder ook de onvergetelijke BBQ.

We hebben ook aan de kinderen gedacht, een zwembad, trampoline, zandbak en een groot speelveld waar de kinderen lekker kunnen voetballen of een potje Kubbspel kunnen spelen. Tevens hebben wij in de Vacherie een speelhoek waar tal van bezigheden te doen zijn. Ook hebben wij een gezellige jeu de boules baan wat niet kan missen op een gezellige Franse camping!

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze camping om uw te laten genieten van uw vakantie op een prachtige locatie midden in de natuur met veel rust en ruimte! Reserveren op onze camping is niet verplicht, maar raden wij wel aan gezien het aantal staanplaatsen. Reserveren kan via onze website of telefonisch.

Groetjes,
Stefan en Laura.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Zeeland
>
Koudekerke
3/5
Wij hebben een gezellige, niet zo grote minicamping. De camping ligt 1700 meter…
Italië
>
Ancona
>
Sassoferrato (Doglio)
3/5
Liefhebbers die graag letterlijk in de Italiaanse natuur willen overnachten, beschikt Casa Tartufo…
Nederland
>
Zuid-Holland
>
Zoetermeer
3/5
Even buiten Zoetermeer ligt in De Nieuwe Driemanspolder camping De Drie Morgen…