Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Boerderijcamping De Paardenwei

Zeeland
>
Zeeland
3/5
Korte omschrijving
Een unieke boerderijbeleving op onze familiecamping in Zeeland, met voor de liefhebber heel veel pony- en paardenplezier. Camping de Paardenwei is gevestigd in Oostburg, een mooi dorpje in Zeeuws Vlaanderen, op nog geen 10
Contactegevens
Boerderijcamping De Paardenwei
4501 NE,
Oostburg,
Nederland

Faciliteiten

Een unieke boerderijbeleving op onze familiecamping in Zeeland, met voor de liefhebber heel veel pony- en paardenplezier. Camping de Paardenwei is gevestigd in Oostburg, een mooi dorpje in Zeeuws Vlaanderen, op nog geen 10 minuten met de auto gelegen van het strand

Campingplaats
Kom genieten van onze ruime camping plaatsen allen voorzien van 16 amph stopcontakt.

Luxe verhuurtent 4 persoons
Natuurlijk genieten in dit mooie verblijf, geschikt voor 4 personen , met luxe bedden en warm stromend water.

Luxe verhuurtent 6 persoons
Luxe verhuurtent met alle gemakken van luxe verblijven , maar toch de charme van echt camperen. Er is een keukenblok met koelkast en warm stromend water, een heerlijke bank om lekker relaxt in de zitten, een eethoek met zes ruime zitplaatsen, terras en niet te vergeten bedden met luxe matrassen.

Tipi tent
Tipi tent voor 5 a 6 personen, Ruime tent , met verwarming , koelkast , servies , bestek , kookspulletjes, bbq en tuinstoelen zijn er ook bij , je slaapt op een luxe veldbed met isolatie matras . slaapzakken evt. te gebruiken maar die kun je ook zelf meenemen.

B&B kamer “De Hooizolder”
B&B Kamer “de Hooizolder” een sfeervol ingerichte kamer (u waant zich op de hooizolder) geschikt voor 2 personen evt. i.o.v. kan er een los camping bed bij geplaatst worden voor extra persoon of kind.Deze kamer heeft een eigen toilet ( voor douche kan de luxe douche ruimte van de camping gebruikt worden ). U kunt uiteraard een vers bakje koffie en thee zetten , een TV. en lekker zit hoekje ontbreken ook niet. Deze kamer boekt u voor 65 euro voor 2 personen een ontbijtje zit er natuurlijk in begrepen (excl toeristen belasting)

B&B kamer “Het Cavent”
B&B Kamer “het Cavent ” de inrichting van deze kamer geeft een knipoog naar de vrijgezelle kamer van de eerste paardenknecht vroeger op de boerderij , hij heeft een bedstee (twijfelaar) en een 2 persoonsbed uiteraard kunt u in deze kamer ook thee en koffie zetten , is er een eigen toilet ( voor douche kan de luxe douche ruimte van de camping gebruikt worden ).en een TV met zithoek kamer geschikt voor 2V/2K de kosten voor deze kamer zijn 65 euro voor 2 personen elke extra persoon betaald 12.50 ( excl toeristen belasting)

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, ,

Meer kleine campings

Nederland
>
Overijssel
>
Blokzijl
3/5
Onze camping is gelegen bij Blokzijl in Noordwest Overijssel, precies op de grens…
Frankrijk
>
Limousin
>
Neuvic
3/5
Kampeerplaats staanplaatsen van 150 m2 plus, met electra en grote houten picknicktafel Kampeerplaats…
Nederland
>
Gelderland
>
Ermelo
3/5
Sfeervolle monumentale boerderij met prive gelegen terras en tuinhuisje. Ruime grasplaatsen voorzien van…
Nederland
>
Zuid-Holland
>
Oostvoorne
3/5
In het mooie Oostvoorne ligt minicamping Roos. Tegen het Overbos aan en net…