Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Boerderij-Camping Grenszicht

Overijssel
>
Overijssel
3/5
Korte omschrijving
Welkom bij Boerderij-Camping Grenszicht. Stacaravan Concorde Stacaravan de Concorde is een 4 persoons caravan. De stacaravan is volledig ingericht voor 4 personen. U dient echter zelf onderlakens, dekbedovertrekken, kussenslopen en thee/handdoeken mee te nemen.
Contactegevens
Boerderij-Camping Grenszicht
7791 RH,
Radewijk,
Nederland

Faciliteiten

Welkom bij Boerderij-Camping Grenszicht.

Stacaravan Concorde
Stacaravan de Concorde is een 4 persoons caravan. De stacaravan is volledig ingericht voor 4 personen. U dient echter zelf onderlakens, dekbedovertrekken, kussenslopen en thee/handdoeken mee te nemen. Wanneer u graag met een zesde persoon wilt komen, is het plaatsen van een bijzettentje een optie. In deze stacaravan zijn huisdieren toegestaan. Er mag echter niet in gerookt worden.

Stacaravan Nordstar
De stacaravan de Nordstar is volledig ingericht voor 6 personen. U dient echter zelf onderlakens, dekbedovertrekken, kussenslopen en thee/handdoeken mee te nemen. In deze stacaravan zijn geen huisdieren toegestaan. En er mag niet in gerookt worden.

Camperplekken
De camperplekken zijn ruim en overzichtelijk. In het volgende scherm kunt u kiezen tussen K1, K2 en K3. K1 is een verharde camperplek. De andere twee zijn van gras. Campers mogen echter ook gewoon op het veld tussen de caravans staan. Kies dan de optie Camping en boek daar uw plaats.

Camping
De kampeerplaatsen zijn ruim en met of zonder water en riool aansluitingen. Er is verwarmt sanitair aanwezig. Er mag gratis gebruik gemaakt worden van de skelters en de speelattributen. Gratis ponyrijden voor kinderen. Gratis kijken bij het melken, kalfjes de fles geven of een ritje maken op de tractor met de boer. Iedere week ook een of meerdere leuke activiteiten! Bij de plaatsen 8 ,9,10 25, 26 en 27 zijn bosjes in aanbouw. In het volgende scherm kunt u de plattegrond zien en een locatie uitkiezen. Serviceplaats betekent dat er op de plaats zelf water en riool is. Het riool wordt gebruikt om afwaswater etc. weg te gooien. Geen chemisch toilet! Mocht u er niet uitkomen, mail of bel gerust.

Land

Regio

Plaats

Faciliteiten

, ,

Meer kleine campings

Spanje
>
Valencia
>
Chella
3/5
Minicamping Chellanatura is het hele jaar geopend, behalve in juli en augustus. Overwinteraars…
Nederland
>
Limburg
>
Swalmen
3/5
De camping is gelegen op ons eigen landgoed “Erve Gosejacob” in het mooie…
Nederland
>
Zeeland
>
Kats
3/5
Boven in de kop van het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, liggen twee plaatsjes, Kats…