Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Algemene Voorwaarden voor gebruikers van KleineCampings.nl

Alle informatie die KleineCampings.nl communiceert via de website en via andere electronische wegen zoals e-mail alsmede alle software en tools en verwijzingen naar andere websites of producten die besproken worden zijn te gebruiken op eigen risico. Er wordt niet gegarandeerd dat de geboden informatie correct is.
KleineCampings.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel aangerichte schade aan je PC, zowel hardware- als softwarematig, of andere materiële en niet materiële schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of het bezoeken van links op deze website in het algemeen en de door KleineCampings verzonden e-mails.
Het gebruik van deze website is gratis voor alle bezoekers. Echter geregistreerde gebruikers betalen advertentiekosten per geplaatste vermelding(kleine camping).

Juistheid informatie

KleineCampings.nl staat op geen enkele wijze in voor de juistheid of volledigheid van de informatie op KleineCampings.nl en/of in andere electronische communicatie zoals e-mails, en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie. De wederpartij(bezoeker) wordt met nadruk aangeraden deze informatie niet geïsoleerd te gebruiken maar af te gaan op haar professionele kennis en ervaring en de te gebruiken informatie te controleren. Informatie kan namelijk verouderd of onvolledig zijn.
Alle informatie toegevoegd door geregistreerde gebruikers worden niet noodzakelijkerwijs gesteund door KleineCampings.nl.
KleineCampings.nl kan nimmer aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor contacten, overeenkomsten of diensten tussen partijen die mogelijk via deze website zijn opgedaan.

Adresgegevens

Kleinecampings.nl
Ietje Kooistraweg 22
7311GZ Apeldoorn
Nederland

Contactgegevens

T: +31(0)6 29 11 76 86
E: info@kleinecampings.nl