Verstuur ons een mail

info@kleinecampings.nl

Bel ons op

+31(0)6 29 11 76 86

Advertentie plaatsen

Advertentie plaatsen

 25,00 100,00

5/5
Advertentie plaatsen
Kleinecampings.nl is een snel groeiend platform voor alleen kleine campings tot 60 kampeerplaatsen. Op kleinecampings.nl kunt u uw doelgroep optimaal bereiken. Iedere kleine camping, minicamping, boerderijcamping of natuurcamping kan per direct deelnemen.
Wat zijn de kosten?

De kosten van een vermelding zijn bewust laagdrempelig gehouden zodat ieder kleinschalig recreatiebedrijf in binnen- en buitenland(sinds 2016) de mogelijkheid heeft om een vermelding te plaatsen op kleinecampings.nl tegen lage kosten. Daarnaast hoe kleiner uw camping, hoe minder u betaald. Scrol naar beneden voor een overzicht van de exacte kosten en meer informatie.

Waarom adverteren?

Wat zijn de kosten

De kosten van een vermelding zijn bewust laagdrempelig gehouden zodat ieder kleinschalig recreatiebedrijf in binnen- en buitenland(sinds 2016) de mogelijkheid heeft om een vermelding te plaatsen op kleinecampings.nl tegen lage kosten. Daarnaast hoe kleiner uw camping, hoe minder u betaald.

Tot en met 6 kampeerplaatsen – € 25,-
7 – 20 kampeerplaatsen – € 40,-
21 – 30 kampeerplaatsen – € 55,-
31 – 40 kampeerplaatsen – € 70,-
41 – 50 kampeerplaatsen – € 85,-
51 – 60 Kampeerplaatsen – € 100,-
De bovengenoemde prijzen zijn jaarbedragen(365 dagen) per camping en exclusief BTW. Campings in het buitenland met btw-nummer betalen geen BTW. Hiervoor hebben wij wel uw btw-nummer nodig. Verhuuraccommodaties worden niet meegerekend als kampeerplaats.
Geen automatische verlenging
Aan het einde van ieder jaar word u benaderd via de mail met de vraag of u uw advertentie wilt verlengen of niet. De advertentie wordt niet automatisch verlengt, en verloopt altijd na één jaar. U wordt hier 2 weken voor die tijd aan herinnert. Door op de link in de verkregen mail te klikken kunt u direct uw vermelding verlengen. Ook is dit mogelijk via uw account. U dient wel eerst in te loggen. Als de vermelding toch verlopen is na 1 jaar(365 dagen) kunt u deze verlengen wanneer u het uitkomt met 1 of meerdere jaren.
Bezoekersaantallen
Per jaar ontvangen wij ruim 100.000 bezoekers.
Hoe plaats ik een vermelding?

Wilt u een kleine camping toevoegen dan selecteert u het aantal kampeerplaatsen en klikt u op “toevoegen aan winkelwagen”. U krijgt een bevestigingsmail toegestuurd met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord. Bent u ingelogd dan kunt u uw camping direct plaatsen. Ook wij kunnen de advertentie voor u plaatsen, neemt u dan contact op met: info@kleinecampings.nl

Een vermelding aanpassen
U kunt te allen tijde alle informatie in uw vermelding aanpassen met uw eigen inloggegevens die u heeft ontvangen per e-mail na de registratie.
Werkt of lukt er iets niet? Is er een ander probleem?
Laat het ons alstublieft weten zodat het kan worden opgelost. Wij zijn hier voor u, en proberen op alle fronten mee te denken.
Uw account of camping verwijderen

U kunt te allen tijde uw account of camping verwijderen indien u om wat voor reden wilt stoppen met adverteren. Uw vermelding blijft indien gewenst gewoon staan tot het einde van het advertentiejaar.

Kleine camping in het Buitenland

Bent u de eerste adverteerder in uw land? Neemt u dan contact op, dan voegen wij uw land ook toe aan kleinecampings.nl.